reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2021

Dzień dobry,

Witam się i ja, termin wychodzi na 25.06, co prawda ciąża nieplanowana, ale po 2 przepłakanych nocach, dzisiaj pojawił się uśmiech na twarzy.

Na pokładzie już jeden czerwcowy chłopak 5 - latek i drugi 14 miesięczny również chłopak z sierpnia;)

Pozdrawiam wszystkie mamy i oczywiście mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego grona 😊

reklama
A ja znowu na odwrót tylko bym herbatę piła :)
Ja też mój mąż się śmieje że tyle herbaty to przez rok nie wypiłam jak w przeciągu ostatniego tygodnia... Herbata z pomarańczą to jest to 😁
Dzień dobry,

Witam się i ja, termin wychodzi na 25.06, co prawda ciąża nieplanowana, ale po 2 przepłakanych nocach, dzisiaj pojawił się uśmiech na twarzy.

Na pokładzie już jeden czerwcowy chłopak 5 - latek i drugi 14 miesięczny również chłopak z sierpnia;)

Pozdrawiam wszystkie mamy i oczywiście mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego grona 😊

Witaj Kochana!
Ooo same letnie chłopaki 😁 to tym razem życzę dziewczynki. u gina już byłaś?

Ja wysprzatalam chałupkę staruszek mój mi pomógł 😁a teraz robi kawę 🙈 bardziej mleko z kawą no ale...😂

Super że już widać serduszko😊 nie mogę się doczekać swojej wizyty i mam nadzieję że też już zobaczę.

Głowa do góry, to tylko auto a nerwy i stres teraz nie wskazane. Choć wiem że faceci z autem to jak z jajkiem...

Ze smaków to mnie wzięło na owoce i mega ochote mam na winogrono 🤭 w ogóle mam jakiś wilczy apetyt aż strach będzie wchodzić na wagę, bo nie zdążyłam schudnąć przed ciążą 😂 z jakiej wagi startujecie?
To ja dzisiaj tez winogrona tylko ze jak zobaczyłam napój Helena winogrono to musiałam kupić chociaż w ogóle nie pije takich napoi 😂 oj wagę mam aż wstyd pisać 🙈 73,8 to było tak od dłuższego czAsu przy wzroście 164

Wy o słodkim, a ja dalej tylko słone 🤣 I non stop jadlabym ryz i warzywa 🤪 dzisiaj po raz drugi mnie modliło, ale delikatnie i tylko rano, nie mogłam zjeść śniadania, ale wmusilam kanapkę i za pół h przeszło.

Gratuluje serduszka !! ❤️
i witam wszystkie nowe kobietki na grupie 😊

Wiecie co, jakbym dopiero się dowiedziała, ze sutki istnieją 🤣 Ciagle o nie zachaczam, biustonosz sztywny odpada , bo bolą jak cholera. Jakbym miała dwa ostrza na cyckach, masakra, tez tak macie ?

reklama
Witam nowe dziewczyny. ☺️ Rozgośccie się 😘

Nie stresujcie się samochodami. Wiem ze to trochę kasy pójdzie na naprawę ale szkoda nerwow, jeszcze w naszym stanie. Sama przy pierwszej fali covida na wiosnę cofalam i koleś mi wyjechał I dzwon. 500zl mandatu zapłaciłam i 6pkt karnych 🤦‍♀️ Ale byłam pewna ze to jemu dowalą No ale jednak nie😂

U mnie w pracy wszyscy dzisiaj na testy pojechali😳 całe szczęście ze mnie pominęli tylko z tego względu ze nie wracam do pracy tylko siedzę na L4. Drugi raz bym tego nie zniosła. Za 1 razem płakałam przy pobraniu wymazu, mój syn tez.

Do góry