reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2021

A ja dzisiaj miałam pierwszy raz cofkę na zapach z lodówki uff
A co do szyjki, to nie wiem, nie grzebie :D a podczas zbliżenia wszystko okej, tylko moje libido podupadło, podczas tamtej ciąży tak samo miałam 🤦‍♂️

reklama
A ja dzisiaj miałam pierwszy raz cofkę na zapach z lodówki uff
A co do szyjki, to nie wiem, nie grzebie :D a podczas zbliżenia wszystko okej, tylko moje libido podupadło, podczas tamtej ciąży tak samo miałam 🤦‍♂️
Właśnie tak miałam Was pytać jak piszecie o seksie. Moje libido jest zerowe i zastanawiam się czy to normalnie 😕😢

A propos niemówienia o ciąży :) Powiedzieliśmy już? Albo kiedy zamierzacie? U mnie na razie wie tylko mąż. Na pewno nic nie powiem do czasu wizyty i potwierdzenia że wszystko ok. Ale muszę powiedzieć mamie i kumpeli za biurka w pracy... wolałabym zachować to dla siebie dłużej, bo jak tylko powiem mamie to zaraz wszyscy będę wiedzieć ;) i będzie szaleństwo, szczególnie że zawsze zarzekalam się że nigdy więcej dzieci [emoji16]

Jeszcze nie mowilismy i na pewno poczekamy na badania prenatalne :) prawdopodobnie najszybciej dowie sie moj manager 😄 na pewno niedlugo mu powiem. u nas w pracy teraz bedzie czas ocen rocznych, przyznawania bonusu rocznego i podwyzek/awansow, wiec ciesze sie ze caly ten rok wliczajacy sie do oceny przepracowalam:)

reklama
U mnie narazie wie tylko mama bo mamy bliski kontakt a tak to nie chce zapeszyć i narazie nie będę mówić.

Moje libido to się okaże jak mój przyjedzie😂

Kurcze pobolewa mnie brzuch i jakaś zdechła jestem, a tu pasuje obiad zorganizować 🤔

Do góry