reklama
Dzej.zi
Fanka BB :)
Kochana ja miałam bol gardła od poniedziałku, bralam tabletki do ssania tv i od wczoraj już nie boli. Do tego katar od wtorku ale pilam dużo herbaty z cytryna, proszki dla kobiet w ciazy w których skład wchodziły maliny, czosnek i coś tam jeszcze a do tego inhalacje z majeranku [emoji23] dzis czuje się o niebo lepiej [emoji2960][emoji16]
Ps: bylam już na becie tersz tylko przetrwać do wieczora [emoji85]
Ps: bylam już na becie tersz tylko przetrwać do wieczora [emoji85]
dziś jestem załamana, gardło siadło mi totalnie, boli tak, że nawet ust nie mogę otworzyć. Pol nocy nie spałam i strasznie boję się antybiotyku, jestem załamana
Ostatnia edycja:
Ja mam dokładnie takie samo wrażenie. Wy mówicie o takich betach, że szok Ale myślę ze jak ktoś ma mniejszą (np ja) to po prostu może być mega początek, ja mam długie cykle, może owulacja jeszcze mi się przesunęła parę dni. Dzisiaj z ciekawości zrobiłam test i kreska już dużo bardziej wyraźna więc jest okTak patrzę na wasze bety to moja mała się wydaje [emoji3064]
Niesia90
A jak masz? Chyba nie wyłapałam. Ja zaś zrobiłam dzisiaj znowu test i nadal wychodzi blada kreska. W ogóle nie ciemnieją Dodam że dzisiaj jest dzień miesiączki (28dc). No nic, dzisiaj pójdę na betę i zobaczę jak przyrasta.Ja mam dokładnie takie samo wrażenie. Wy mówicie o takich betach, że szok Ale myślę ze jak ktoś ma mniejszą (np ja) to po prostu może być mega początek, ja mam długie cykle, może owulacja jeszcze mi się przesunęła parę dni. Dzisiaj z ciekawości zrobiłam test i kreska już dużo bardziej wyraźna więc jest ok
1016lew
Ja tez jestem po jednej stracie ale jeśli jest w normie to nie stresuje się na zapas bo to tylko nakręcanie się. W poprzedniej ciąży miałam większe tsh niż ty i było ok. Teraz mam taki sam jak w poprzedniej. Wynik 2,3 to jest w normie ja mam 2,495 i tez uważam to za normę.Ja jestem po jednej stracie także muszę tego pilnować [emoji26]
1016lew
Mi w 5+ 1 (wtorek ) tylko pęcherzyk. A betę w piątek miałam 1300.Ja jestem teraz 4+1... byłam w poniedziałek i później tylko niepotrzebny stres.
Następna wizyta 5+1 i liczę że już coś będzie (beta powyżej 2 tysięcy)
Wczoraj miałam 37,8 i to był 34 dzień cyklu. Ale tak jak mówię aj mam długie cykle. Jutro powtórka jestem dobrej myśli [emoji16]A jak masz? Chyba nie wyłapałam. Ja zaś zrobiłam dzisiaj znowu test i nadal wychodzi blada kreska. W ogóle nie ciemnieją [emoji53] Dodam że dzisiaj jest dzień miesiączki (28dc). No nic, dzisiaj pójdę na betę i zobaczę jak przyrasta.
1016lew
Najlepiej jak byś poszła w 7 tygbeta w pon 85, a dzisiaj 243. Czyli za tydzień najwczesniej powinnam pójśc do lekarza zeby cos bylo widać.
Wkręcam sobie niepotrzebnie ciąże pozamaciczną ..
Ogólnie to powiem wam, że w pierwszej ciąży na początku nie miałam forum i byłam spokojniejsza dzięki temu [emoji16] bo póki człowiek nie wie, że coś może się dziać, to o tym nie myśli. Ja np bety wtedy w ogóle nie robiłam. A może też miałabym niską[emoji16]
reklama
Niesia90
Trzymam kciukiWczoraj miałam 37,8 i to był 34 dzień cyklu. Ale tak jak mówię aj mam długie cykle. Jutro powtórka jestem dobrej myśli [emoji16]