reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2021

po wizycie zaczęłam już konkretnie krwawić.. lekarz nic nie widzi. Dzisiaj powtarzałam betę, jeśli będzie ponad tysiąc to podejrzenie pozamacicznej jeśli mniej niż pierwsza beta, która wynosiła 290 to poronienie samoistne. Mam wizytę o godzinie 13. Musze się pogodzić ze stratą, mam dość obfite krwawienie, ból brzucha.. pozdrawiam dziewczyny. Życzę wam wszystkiego dobrego 😘

trzymaj sie ciepło, bardzo mi przykro!

reklama
po wizycie zaczęłam już konkretnie krwawić.. lekarz nic nie widzi. Dzisiaj powtarzałam betę, jeśli będzie ponad tysiąc to podejrzenie pozamacicznej jeśli mniej niż pierwsza beta, która wynosiła 290 to poronienie samoistne. Mam wizytę o godzinie 13. Musze się pogodzić ze stratą, mam dość obfite krwawienie, ból brzucha.. pozdrawiam dziewczyny. Życzę wam wszystkiego dobrego 😘
Marta bardzo Ci współczuję. Wiele jest tu dziewczyn po stracie, ja tez. Ale jeszcze będzie pięknie. Pamiętaj o tym❤

Kochana bardzo mi przykro. Jednak z dwojga złego lepiej by było to poronienie samoistne, pamiętaj że po takim szybko możesz starać się o dzidzie i masz na to większe szanse. Gdybyś potrzebowała się wygadać to zawsze możesz na nas liczyć i trzymam kciuki za kolejny cykl [emoji3590][emoji3590]
po wizycie zaczęłam już konkretnie krwawić.. lekarz nic nie widzi. Dzisiaj powtarzałam betę, jeśli będzie ponad tysiąc to podejrzenie pozamacicznej jeśli mniej niż pierwsza beta, która wynosiła 290 to poronienie samoistne. Mam wizytę o godzinie 13. Musze się pogodzić ze stratą, mam dość obfite krwawienie, ból brzucha.. pozdrawiam dziewczyny. Życzę wam wszystkiego dobrego [emoji8]

Dziewczyny jeszcze bym chciała Was spytac czy przyjmujecie dodatkowo żelazo czy tylko jakis komplet witamin typu femibion? Wyszło mi w wynikach jeszcze ze mam mały niedobór żelaza i sie zastanawiam czy wystarczy brac to które jest w femibionie czy jeszcze coś dołożyć. Z moim lekarzem ciężko się skontaktować poza wizyta 🤔

Kochana bardzo bardzo mi przykro 😥😥😥 przytulam Cię mocno 😘

dziś jestem załamana, gardło siadło mi totalnie, boli tak, że nawet ust nie mogę otworzyć. Pol nocy nie spałam i strasznie boję się antybiotyku, jestem załamana :(
Kochana nie martw sie :* Mnie tez boli gardlo ja mam ciagle co chwile chore zatoki ktorych od 2 lat nie umiem na dobre wyleczyc :( Masakra :( zrob sobie mleko z miodem i czosnkiem herbate z cytryna :*

reklama
ja zdecydowalam ze juz siedze na dupce, do pierwszej wizyty zadnych badan nie robie, bo potem tylko przeczesuje internet i szukam nieprawidlowosci 🙃
Super podejscie! Ja od pierwszego testu bylam nastawiona negatywnie bo juz 2 straty ale ta beta mnie nastawila pozytywnie wiecej juz nie robie 💪 dzis gin i zobaczymy co powie 💪

Do góry