reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2021

Hej :)
I ja dołączam do grona czerwcowych mam.
Mam za sobą poronienie w 9tc w sierpniu 2019, a w tym roku 2 cb: marcu i maju. Liczę, że tym razem wszysko skończy sie dobrze 😊

W poniedziałek beta 85, dzisiaj 243 ❤ progesteron tylko 18.00 ale plamień nie mam. No i niestety z morfologii mam początek anemii więc dzisaj lekarz przypisał mi żelazo.

Trzymam kciuki za Wasze fasolki 😊

reklama
Mam za sobą poronienie w 9tc w sierpniu 2019, a w tym roku 2 cb: marcu i maju. Liczę, że tym razem wszysko skończy sie dobrze [emoji4]

W poniedziałek beta 85, dzisiaj 243 [emoji173] progesteron tylko 18.00 ale plamień nie mam. No i niestety z morfologii mam początek anemii więc dzisaj lekarz przypisał mi żelazo.

Trzymam kciuki za Wasze fasolki [emoji4]
Hej gratulacje, kiedy planujesz wizyte? [emoji173]️

Mam za sobą poronienie w 9tc w sierpniu 2019, a w tym roku 2 cb: marcu i maju. Liczę, że tym razem wszysko skończy sie dobrze 😊

W poniedziałek beta 85, dzisiaj 243 ❤ progesteron tylko 18.00 ale plamień nie mam. No i niestety z morfologii mam początek anemii więc dzisaj lekarz przypisał mi żelazo.

Trzymam kciuki za Wasze fasolki 😊
Witamy Cię 🙂 trzymam kciuki, że Wszystkie wytrwamy do czerwca 💓

Hej gratulacje, kiedy planujesz wizyte? [emoji173]️
zdecydowalam sie na korzystanie z medicoveru i poki co udało mi sie upolować wizytę 23.10 (będzie to 7+2). Ale chce pójć wcześniej by obgadac progesteron, anemie i wyniki genetyczne odnosnie poronień, które powinnam otrzymac za kilka dni.

reklama
Kiedy wybieracie się do lekarza? Ja mam wizytę umówiona na 15.10, to będzie 6+6 tc, myślę że to może być odrobinę za wcześnie, ale nie ma innego terminu.

Do góry