reklama
A miałaś wcześniej dostęp?
Na wątku są dziewczyny od samego początku ciąży, które założyły wątek prywatny, robiły listę osób, dzielą się tam swoimi prywatnymi sprawami, znają się dobrze od wielu miesięcy dlatego nie zgadzają się dodawać nikogo nowego.Hej,
Czy któraś z was ma dostęp do grupy priv czerwcowe mamusie 2021? Niestety po zmianie telefonu miałam problem i teraz nie mam uprawnień na tą grupę. A chętnie się dowiem co u dziewczyn.
Ja się zgłaszałam w wątku o dodanie, ale nie zostałam dodana do tej grupy. To jest tylko grupa dla wybranych lub o określonym stażu czy ilości postów? Jeśli tak, nie zgłaszałabym się niepotrzebnie, a nie zostało to sprecyzowane.
marysia1205
Fanka BB :)
Szkoda , bo jestem od samego początku a mnie też nie dodały. Trudno , to nie koniec świataA miałaś wcześniej dostęp?
Na wątku są dziewczyny od samego początku ciąży, które założyły wątek prywatny, robiły listę osób, dzielą się tam swoimi prywatnymi sprawami, znają się dobrze od wielu miesięcy dlatego nie zgadzają się dodawać nikogo nowego.
Kwiat Jabłoni
dokładnie, trochę jak grupki w podstawówceSzkoda , bo jestem od samego początku a mnie też nie dodały. Trudno , to nie koniec świata
Aha no to ja nie wiem dlaczego nie zostałaś dodana [emoji2368]
Szkoda , bo jestem od samego początku a mnie też nie dodały. Trudno , to nie koniec świata [emoji2960][emoji23]
roki_1991
Ja się zgłaszałam w wątku o dodanie, ale nie zostałam dodana do tej grupy. To jest tylko grupa dla wybranych lub o określonym stażu czy ilości postów? Jeśli tak, nie zgłaszałabym się niepotrzebnie, a nie zostało to sprecyzowane.
Szkoda , bo jestem od samego początku a mnie też nie dodały. Trudno , to nie koniec świata
Dobra, bo widzę że się robi afera, to już wyjaśniamdokładnie, trochę jak grupki w podstawówce
Wątek prywatny powstał 2.11.2020. Jeśli któraś do tego czasu zgłosiła na wątku "lista zerwcowych mam 2021" chęć bycia na wątku prywatnym, to została dodana.
Jeśli ktoś zgłaszał się później, to druga moderatorka czyli DomiPolka prosila żeby polubić jej post.
Później nie dodawaliśmy już nikogo.
@marysia1205 twojego posta nie widzę na liście czerwcowych mam żadnego.
@Abc1234 ty przyszłaś widzę dużo dużo później
@Kwiat Jabłoni Jeśli chodzi o Ciebie, to nie do końca wiem co się stało.
Wybaczcie, ale było sporo dzieczyn które zapisały się na forum, nie napisały nigdzie nic, tylko żeby je dodać na prywatny wątek.... Jak ktoś tu napisał kilka postów wcześniej to też jednak mało żeby dołączyć do grona, gdzie znamy się i ufamy już sobie na tyle, że często wrzucając wyniki badań, nie zasłaniają nawet dziewczyny danych osobowych. Wiele osob z wątku prywatnego odzywa się też tutaj, także pisać jest z kim
I nie martwcie się - Jeśli ktoś kto się zgłosił na wątek prywatny, był do niego dodany, a się nie odzywa, to też został z tamtad usunięty, bo posty raz na miesiac czy rzadziej były dla nas mało wiarygodne.
Domi_Polka
Dzięki Roki, pięknie napisałaś, nic więcej nie dodajeDobra, bo widzę że się robi afera, to już wyjaśniam
Wątek prywatny powstał 2.11.2020. Jeśli któraś do tego czasu zgłosiła na wątku "lista zerwcowych mam 2021" chęć bycia na wątku prywatnym, to została dodana.
Jeśli ktoś zgłaszał się później, to druga moderatorka czyli DomiPolka prosila żeby polubić jej post.
Wybaczcie, ale było sporo dzieczyn które zapisały się na forum, nie napisały nigdzie nic, tylko żeby je dodać na prywatny wątek.... Jak ktoś tu napisał kilka postów wcześniej to też jednak mało żeby dołączyć do grona, gdzie znamy się i ufamy już sobie na tyle, że często wrzucając wyniki badań, nie zasłaniają nawet dziewczyny danych osobowych. Wiele osob z wątku prywatnego odzywa się też tutaj, także pisać jest z kim
I nie martwcie się - Jeśli ktoś kto się zgłosił na wątek prywatny, był do niego dodany, a się nie odzywa, to też został z tamtad usunięty, bo posty raz na miesiac czy rzadziej były dla nas mało wiarygodne.
Kwiat Jabłoni
Ja tez nie wiem i przez chwile się zastanawiałam o co kaman, ale ta kwestia to ostatnie o co trzeba się martwić, luzikDobra, bo widzę że się robi afera, to już wyjaśniam
reklama
marysia1205
Ja połowę mam już gotową, o torbie nawet nie myślałam chyba czas zrobić jakieś zakupy i się za to zabraćHej. Jak Wasze przygotowania? Mam termin na 24.06. Poprasowałam właśnie wszystkie ciuszki. Planuje po majowce zacząć pakować walizkę