PierwszaFasolka2020
Fanka BB :)
Tak, to lekarz starej daty niestety. Powiedział ze kiedyś się nie brało witamin i on nie rekomenduje. Ale cóż, wzięłam ta wit D, zbadałam wcześniej poziom. Myśle ze lekarz internista nie zapisalaby mi wysokiej dawki jeśli rzeczywiście nie trzeba było jej uzupełnić. Mierzylam tez kwas foliowy - wynik super i tutaj dostałam zalecenie by po prostu brać taka zwykła standardowa dawka dostępna w każdym suplemencie. Nic mi tutaj nie podważyła wiec zakładam ze wiedziała co robi no ale koleżanki i ginekolog mi napędzili strachaMoże skonsultuj jeszcze z innym lekarzem.Czy to nie lekarz z typu tych 60+? Nie mówię że oni wszyscy są źli ale do jednego takiego poszłam po poronieniu i jak mówiłam o ciąży biochemicznej to nie wiedział o co mi chodzi, pytał czy chodzi mi o puste jajo, a na dodatek uważał że usg ciąży pierwsze się powinno robić w 12 tyg :/ a i jeszcze uważał że źle że zaszlamw ciążę 2 msc po poronieniu bo powinnam czekać pół roku, totalnie nie wiedział o co kaman z tą ciążą biochemiczna. I normalnie ten lekarz przyjmował w prywatnej placówce w enel medzie:/