A pijesz dużo wody? Ja w tygodniu w pracy jak jestem to wypijam ile potrzeba, ale w weekend w domu to już trochę mniej i zazwyczaj w tedy mam te "gorsze" dni.. I przeważnie tak samo jak u Ciebie jest dobrze dopóki nie wstanę z łóżkaZimne okłady zastosowałam dopiero dzisiaj, faktycznie troszke pomoglo. Drzemki robię praktycznie codziennie, dzisiaj tez i niestety zaraz po wstaniu z lozka poczulam bol.
reklama
halfalive
Fanka BB :)
Lekarz kazal mi wypijać dziennie 2 litry wody Jan, bo miałam lekkie zapalenie pecherza i profilaktycznie zalecił mi picie tej wody. Nie będę kłamać, ze tyle wypijam ale 1,5 litra na pewno! Zawsze duzo pilam, od dziecka mam butelkę kolo lozka, bo budze sie w nocy spragnionaA pijesz dużo wody? Ja w tygodniu w pracy jak jestem to wypijam ile potrzeba, ale w weekend w domu to już trochę mniej i zazwyczaj w tedy mam te "gorsze" dni.. I przeważnie tak samo jak u Ciebie jest dobrze dopóki nie wstanę z łóżka
halfalive
Jutro mam wizyte u ginekologa. Będę go błagać o pomoc . Teraz jak zwykle zaczęłam sie martwic czy te bole nie oznaczają przypadkiem, ze dzieje sie cos złego... Ehh ale do jutra juz wytrzymam tylko, ze wizyta dopiero o 16.30Lekarz kazal mi wypijać dziennie 2 litry wody Jan, bo miałam lekkie zapalenie pecherza i profilaktycznie zalecił mi picie tej wody. Nie będę kłamać, ze tyle wypijam ale 1,5 litra na pewno! Zawsze duzo pilam, od dziecka mam butelkę kolo lozka, bo budze sie w nocy spragniona
Siostra miała taki problem w ciąży z bólami głowy połączonymi z wymiotami ledwo funkcjonowała.. Wszystko było dobrze i jej córka ma już roczek i nadal rozwija się prawidłowo trzymam kciuki, daj znać jak po wizycie. Może poznamy jeszcze jakieś inne sposoby na te nasze głowy ♀Jutro mam wizyte u ginekologa. Będę go błagać o pomoc . Teraz jak zwykle zaczęłam sie martwic czy te bole nie oznaczają przypadkiem, ze dzieje sie cos złego... Ehh ale do jutra juz wytrzymam tylko, ze wizyta dopiero o 16.30
Hej to znowu ja u mnie pecherzyk zoltkowy dalej za duzy duzo, a plod zywy, bardzo sie boje o wady. Jak myslicie czy test nifty pro jest ok? Czy pytalyscie kogos? Podobno w Lodzi najlepszy genetyk odradza i mowi ze lepiej Panorame, ale Panorama ma tylko wykrywanie 3 trisomii i zadnych ubezpieczen w wypadku pozytywnego wyniku (tzn biopsja amniopunkcja bylyby dodatkowo platne) no i w sumie czytalam, ze nifty pro moze sie pomylic bo czasem dna plodu jest mylone z dna matki a w panoramie sie to nie zdarza. Jak myslicie? Czy ktos moze Wam cos doradzal w tej kwestii?
1992Paula1992
Zaciekawiona BB
jeju co za wspaniałe wieści Witamy i ogromne gratuluje !!!Czesc dziewczyny, bardzo sie ciesze, ze moge dolaczyc do grupy. Dlaczego? Po 5 latach staran o dziecko, w tym bardzo dlugim programie in vitro, w ktorym mielismy 9 zarodkow, ktore daly jedna ciaze biochemiczna i jedna pozamaciczna, stracilam nadzieje, ze bede kiedys w ciazy. I kiedy przygotowywalam sie do nowego cyklu in vitro, zaszlam w ciaze naturalnie. Aktualnie zblizam sie do 10 tygodnia i dalej nie moge uwierzyc, ze to realne :-)
Kwiat Jabłoni
współczuję tej nerwówki:/ jak tak czytam, to tez ciezko by mi się było zdecydować, ale wiem ze szwagierka miała próbkę wysyłana do USA, czyli pewnie robiła tę Panoramę. Teraz jest w kolejnej ciąży i znów robiła, ale Podobno teraz robią tez gdzieś w Europie i jest trochę taniej. Niestety nie mam 100% pewności ze chodziło o to właśnie badanie.Hej to znowu ja u mnie pecherzyk zoltkowy dalej za duzy duzo, a plod zywy, bardzo sie boje o wady. Jak myslicie czy test nifty pro jest ok? Czy pytalyscie kogos? Podobno w Lodzi najlepszy genetyk odradza i mowi ze lepiej Panorame, ale Panorama ma tylko wykrywanie 3 trisomii i zadnych ubezpieczen w wypadku pozytywnego wyniku (tzn biopsja amniopunkcja bylyby dodatkowo platne) no i w sumie czytalam, ze nifty pro moze sie pomylic bo czasem dna plodu jest mylone z dna matki a w panoramie sie to nie zdarza. Jak myslicie? Czy ktos moze Wam cos doradzal w tej kwestii?
Witaj również nasz termin z wahaniami na koniec maja, bo u nas termin ustalamy jest tylko z wielkości dziecka, z daty ostatniej miesiączki nie da się określić również pierwsza ciąża, stres jest, ale mój sposób to w razie wątpliwości pisze SMS do lekarza, nie szukam każdej odpowiedzi w internecie ☺☺☺Cześć wszystkim ja również dołączam do grona szczęśliwych mam. Termin mam na 3.06 i to będzie nasze 1 dziecko więc lekko stres mnie łapie jak to będzie wyglądać.
reklama
U mnie termin ba podstawie wielkości dziecka ale podobno zgadza się z wielkością dziecka ale jak będzie to okaże jak już będzie rozwiązanieWitaj również nasz termin z wahaniami na koniec maja, bo u nas termin ustalamy jest tylko z wielkości dziecka, z daty ostatniej miesiączki nie da się określić również pierwsza ciąża, stres jest, ale mój sposób to w razie wątpliwości pisze SMS do lekarza, nie szukam każdej odpowiedzi w internecie ☺☺☺