marysia1205
Fanka BB :)
Ooo kiedy masz następna wizytę?Trzymam kciuki za Wasze wizyty zeby bylo wszystko ok. MARYSIA1205 ja tez 10 tc ☺
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ooo kiedy masz następna wizytę?Trzymam kciuki za Wasze wizyty zeby bylo wszystko ok. MARYSIA1205 ja tez 10 tc ☺
Miało byc 2.12 u prowadzacego28 prenatalne i 2 kontrolna u prowadzacego
Wizytę odwołałam, mam taki ból pleców, że wstać nie mogę. Nie wiem czy to covid się odzywa. Ale podobnie miałam w czerwcu. No masakra. Jak do jutra nie przejdzie, to się nie bawię już i jadę na izbe przyjęćTrzymam kciuki za dzisiejszą wizytę. Myślałam, że mamy ten sam tydzień, ale u mnie już 10.
Czesc bardzo blisko mnie ja na 13.06 ta trzynastka za mna chodziCześć Dziewczyny, nieśmiało witam się z Wami choć nie wiem czy wgryzę się w temat, bo już jesteście na dość zaawansowanym poziomie...
Jestem Mamą 3 latka, obecnie w 10 tc, termin przypada na 11.06
Tez mam 10 tydzień i termin na 22...Cześć Dziewczyny, nieśmiało witam się z Wami choć nie wiem czy wgryzę się w temat, bo już jesteście na dość zaawansowanym poziomie...
Jestem Mamą 3 latka, obecnie w 10 tc, termin przypada na 11.06
To tak jak u mnie tyle że raczej do porodu dojdzie wcześniej bo to ciąża mnogaCzesc ☺ bardzo blisko mnie ja na 13.06 ☺ ta trzynastka za mna chodzi