reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2021

Roki, do lekarza chce napisać, bo skoro dzieje się coś złego to myśle ze powinien wiedziec skoro do niego chodze regularnie z ta sprawa a na usg jednorazowo ide do innej placówki... Poza tym myśle zeby z nim tez umowic usg na niedługo chyba ze juz dziś sie okaze ze jest koniec..
Na usg ide dzis niestety wieczorem, do tego czasu chyba umre choc i tak juz nie mam nadziei, bo widzialam ze z takimi rozmiarami pecherzyka to lekarze juz w 9,10 tyg kierowali na dodatkowe badania genetyczne a u mnie juz w 7 tyg osiagnal taki rozmiar..

reklama
Roki, do lekarza chce napisać, bo skoro dzieje się coś złego to myśle ze powinien wiedziec skoro do niego chodze regularnie z ta sprawa a na usg jednorazowo ide do innej placówki... Poza tym myśle zeby z nim tez umowic usg na niedługo chyba ze juz dziś sie okaze ze jest koniec..
Na usg ide dzis niestety wieczorem, do tego czasu chyba umre choc i tak juz nie mam nadziei, bo widzialam ze z takimi rozmiarami pecherzyka to lekarze juz w 9,10 tyg kierowali na dodatkowe badania genetyczne a u mnie juz w 7 tyg osiagnal taki rozmiar..
A no to chyba że tak, to napisz po wizycie i po usg co powiedział ten drugi lekarz. Coś mi się pomieszalo że miałaś mieć wizytę wczoraj. Najgorsze są wieczorne wizyty, bo keszza cały dzień stresu. Spróbuj czymś zająć głowę przez dzień, żeby jakoś dotrwać. I daj znać po wizycie co powiedział lekarz

Ja nadal krwawie. A raczej to obfite plamienie. Ale do szpitala nie mam zamiaru iść. Co będzie to będzie. W szpitalu i tak mi nie dadzą nic innego czego w domu nie mogę brać. Nie mam ochoty na kolejny test na covid.

Współczuję tym które mają problemy albo muszą się z nami zegac. :! Trzymam za Was kciuki aby udało się następnym razem wszystko.

reklama
Do góry