Starlights
Fanka BB :)
Nie piłam tego a jakieś polecasz?
Polecam Appalina Chardonnay kupilam sobie na impreze a potem musiala sie dzielic z matkami karmiacymi bo wszystkim smakowalo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie piłam tego a jakieś polecasz?
To byłby numerSzkoda zw nie jestemy z twgo samego misata to moze bysmy trafily na ta sama sale
ojjj racja. poczekamy [emoji3][emoji3] ja kilka dni po owu pilam bardzo dobre bezalkoholowe wino, ale w sumie ono ma 0.5% chyba, wiec teraz bym nie wypila. poszukam moze w internecie, ja nie musze miec tych procentow, po prostu lubie sobie czasem usiasc z lampka wina [emoji28]
Abstynencji?
Oooo super!!! sprawdzeOstatnio rzucila mi sie strona bezalkoholove.pl - specjalnie dla kobiet w ciąży i mam karmiących, moze na jakies winko sie skusze i grzanca sobie zrobie
0% [emoji16]Hahah piatkowe zmeczenie materialu [emoji16]
ja wlasnie odliczam minuty do wylaczenia laptopa pracowniczego. tylko wina nie moge otworzyc [emoji23]