Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W aplikacji Flo mi pokazuje na 7 czerwca ale tam ciaza nie trwa 280 dni tyko o 7 więcej nie wiem czemuWłaśnie sprawdziłam w kalkulatorze mjakmama24 że przy długości cyklu (średnio 32 dni) 2 czerwca termin i 5 tydzień ciąży a w mojej aplikacji FLO jutro 7 tydzień ciąży :/ Ktoś wie o co chodzi, moze korzystacie z tej apki? Tam się nic nie wpisuje zaznaczając ciążę, samo się oblicza na podstawie cyklów zaznaczanych w aplikacji wcześniej itp
No raczej nie zdążyszKurde, ja właśnie pierwsze co powiedziałam jak się dowiedziałam, to że znowu nie schudnę na lato! a w tym roku to już miało być na pewno! Hahaha
Dziewczyny co tu taka cisza? Dzisiaj nikt na żadne wyniki nie czeka?? !
Haha no to jwst to A dzien przed testem wlozylam sobie ulubione wino do lodowki no i wyciagnelam w piatek bo co bedzie mi miejsce zajmowacHahah piatkowe zmeczenie materialu
ja wlasnie odliczam minuty do wylaczenia laptopa pracowniczego. tylko wina nie moge otworzyc
Hahahaha wlansnie ja tez wchodzilam i myalalam ze mi powiadomienia nie przychodza a tu ciszaDziewczyny co tu taka cisza? Dzisiaj nikt na żadne wyniki nie czeka?? !
No na poczatku je sie normalnie potem wystarczy 300 kcal wiecej ponocNo raczej nie zdążysz
Ja się tyciem aż tak nie przejmuje. Pewnie później zacznę Chociaż tez będzie mi szkoda bo schudłam 20kg... Ale może jak będę jeść dla dwojga a nie za dwoje to nie będzie tak źle
Haha no to jwst to [emoji23] A dzien przed testem wlozylam sobie ulubione wino do lodowki no i wyciagnelam w piatek bo co bedzie mi miejsce zajmowac [emoji23]