reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2021

reklama
Właśnie sprawdziłam w kalkulatorze mjakmama24 że przy długości cyklu (średnio 32 dni) 2 czerwca termin i 5 tydzień ciąży a w mojej aplikacji FLO jutro 7 tydzień ciąży :/ Ktoś wie o co chodzi, moze korzystacie z tej apki? Tam się nic nie wpisuje zaznaczając ciążę, samo się oblicza na podstawie cyklów zaznaczanych w aplikacji wcześniej itp
W aplikacji Flo mi pokazuje na 7 czerwca ale tam ciaza nie trwa 280 dni tyko o 7 więcej nie wiem czemu

Kurde, ja właśnie pierwsze co powiedziałam jak się dowiedziałam, to że znowu nie schudnę na lato! a w tym roku to już miało być na pewno! :D Hahaha
No raczej nie zdążysz 🤣
Ja się tyciem aż tak nie przejmuje. Pewnie później zacznę 😅 Chociaż tez będzie mi szkoda bo schudłam 20kg... Ale może jak będę jeść dla dwojga a nie za dwoje to nie będzie tak źle🙂

Ja wg tych kalkulatorów jestem niby dokładnie w 5+0 tc, ale mam długie cykle ok. 35 dniowe więc tak na prawdę powinnam chyba mówić 4+1tc i tak wskazuje moja aplikacja [emoji16] termin porodu wychodzi 11.06 w związku z tym

reklama
Do góry