reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2021

reklama
Ja dziś rano wylałam do zlewu cały kubek kawy, a odkąd dostałam ekspres od mamy, kawka to moj poranny rytuał. a dziś była tak niedobra, że cała poszła w zlew🤢 właśnie wstałam z popołudniowej drzemki i już wiemy, kto nie będzie mógł usnąć w nocy 😂
O mamo nawet mi nie mow 😂 ja dzis tak wczesnie wstalam a oczy mi sie zamyakaja a zaraz leci taniec z gwiazdami i musze patrzec 😂

noooo, ale tegoroczna edycja wydaje mi się jakaś taka bezbarwna, może to tylko początki i sie jeszcze rozkręci😁 zmieniam zdanie oglądam telewizję, dziś leci Harry Potter, a tego nie omijam nigdy..niech dziecko w brzuchu wie, że mama ma szajbe na tym punkcie 😅😅😅

hahaha TAAAAK ja tez moge ogladac HP w kolko a moim marzeniem jest swiat harrego pottera pod Londynem🤣🤣 odkad jest na netflixie jestem przeszczesliwa, bo w tv niestety denerwuje mnie dubbing:(

reklama
Do góry