roki_1991
Fanka BB :)
No świnie... zwłaszcza że płacą tylko pierwsze 30 dni, potem i tak płaci ZUS więc to nie z ich kasy. Aaa, na koniec najlepsze. Jakby mi się skończyła w międzyczasie umowa i przesłanym pod ZUS, to miałabym płacone od całościA to świnie z tych pracodawców :/
Zawsze warto powtórzyć w innym labie w takim wypadkuJa tak miałam z antygenem HBS. Wyszedł mi dodatni, miałam to zapisane na okładce karty ciąży, córka po narodzinach dostała immunoglobulinę i dopiero mogłam ją nakarmić. Miałam się zgłosić do Poradni Chorób Zakaźnych jak skończę karmić celem leczenia. W szpitalu powtórzyli badania i keszcze szereg innych które mogły wykazać zakażenie - wszystko wyszło negatywnie. Diagnoza - błąd pierwszego laboratorium. A jest to renomowana placówka w moim mieście.
Teraz też robiłam antygen i wyszedł negatywny.
Miałam co to samo doradzić, ale widzę że już wiesz co robić)))) nie uwierzysz ))) Nie wpadłam wczesniej na to ))) Jezu, poważnie! Idę w następnym tygodniu do innego )
Nie wierzę, że jestem takim debilem
Dlatego ja zawsze cytuje, potem czytam jeszcze raz i odpisuje powodzenia jutroJejku dziewczyny ile wy piszecie wracałam z pracy i znalazlam sobie pare tematów na które chciałam odpowiedzieć.. poszlam na zebranie i wychodząc nie pamiętałam co mialam napisać
No trudno.
Jutro wielki dzień zobacze pierwszy raz Juniora ❤ to bedzie 6t3d według OM. Trzymajcie kciuki za moje maleństwo