U mnie 9t5d i tak jak mowisz, jakby był wzdetyCześć dziewczyny, z ciekawości .. jak tam u Was wyglądają brzuchy? Widzicie zmiany?
U mnie dzisiaj 8t3d no i nie powiem jak dla mnie od ~10 dni widzę delikatny brzuszek, takie jakby porządne wzdęcie. Internet mówi że to za wcześnie ☺
Jak u Was?
reklama
Mąż właśnie w to gra piękna grafika. Ja uwielbiam GTA, Uncharted, The Last of Us, Tomb Rider, Wiedźminau mnie chyba właśnie następne będzie god of war
jeśli też masz cos do polecenia, daj znać!
To może właśnie podobnie, brzuchem brzuchem bym tego jeszcze nie nazwała ale jest coś na rzeczy ewidentnie. ;-) może i ten progesteron swoje robi!Ja widzę że od dołu robi mi sie taki wałeczek, troszke czuc no i nie potrafię to wciągnąć
Mała.czarna
Fanka BB :)
Ja tez kocham GTA ❤❤Mąż właśnie w to gra piękna grafika. Ja uwielbiam GTA, Uncharted, The Last of Us, Tomb Rider, Wiedźmina
Starlights
Polecam The Last of Us 1 i 2 część - wspaniała fabuła
taak graliśmy! tzn. akurat w to grał mąż, a ja patrzyłam teraz tak gramy w Until Dawn, bo sama się boję
BabyDream27
Nawet nie przypuszczałam że tyle babeczek gra w gry [emoji23] ja od 8 lat zakochana w World of Tanks, chociaż od dwóch lat gram z doskoku. Teraz mamy fazę na Grim Down, gdzieś tam czasem Don't Starve się pojawia. Wiedźmin już kilkukrotnie ukończony [emoji16] z planszowek lubimy Sabotażystę, Splendor, Grę o Tron i jeszcze kilka by się znalazło [emoji16]
Co do detektora tętna, chyba bym oszalała i siedziała z przyklejonym do brzucha więc odpuszczam [emoji23] ale do monitora oddechu raczej jesteśmy zgodni, że coś kupimy. Z tego co się orientowałam dużo lepiej sprawdza się ten przyczepiany np do pampersa niż pod materac bo jak się zapomni go wyłączyć a wyjmie się dziecko to się alarm załącza.
Co do detektora tętna, chyba bym oszalała i siedziała z przyklejonym do brzucha więc odpuszczam [emoji23] ale do monitora oddechu raczej jesteśmy zgodni, że coś kupimy. Z tego co się orientowałam dużo lepiej sprawdza się ten przyczepiany np do pampersa niż pod materac bo jak się zapomni go wyłączyć a wyjmie się dziecko to się alarm załącza.
roki_1991
Ja polecam assassins creed oddysey. Mega wciągająca fabuła, genialna grafika i gry na jakieś 200 godzinOooo ja tez fanka gier wiedźmina przeszłam i szukam czegoś na te jesienne wieczory
A za chwilę wychodzi zasady valhala i też będzie kolacja coś czuję, mimo iż wikingowie to nie moja bajka, ale to chyba bedzoe dobre
Boa87
Mój mąż robi mi zdjęcia co tydzień, w pozocji bokiem, przodem i tyłem, odkąd dowiedzieliśmy się o ciąży. Stawia mnie w tym samym miejscu, aparat na statywie w tym samym ustawieniu. Bedzie chciał zrobić z tego filmik. Podobno do tej pory zmiany widoczne są tylko w moich piersiach. Ja tych zdjęć na razie nie oglądamJa w poprzedniej ciąży gdzieś od 16 tc robiłam zdjecia co tydzień. Wcześniej nie było za bardzo widać.
Teraz 8 tc i coś tam jest, spodnie z wysokim stanem moje ukochane już poszły w kąt.
reklama
amanda2903
Ja dawno w nic nie grałam, a uwielbiam I na konsoli, i planszówki. Chciałam ostatnio z moim w coś pograć, ale powiedział, że on jest już zmęczony po pracy i po ogarnianianiu w domu (no nie dziwię się) i nie ma siły na gry Ale obiecał, że jak będzie miał trochę więcej czasu, to na pewno będziemy grać za wszystkie czasy Właśnie napisałam do brata, bo on swojej konsoli nie używa, i pożyczy mi na jakiś czas, także już się doczekać nie mogę Też ma Diablo i jakieś jeszcze, co mówił że fajne, więc zobaczymy