To się nażarłaś i tyleNo właśnie pierwsze
reklama
Ja też mam wzdęty brzuch [emoji85] rano jest normalny (czyli nie płaski, tyko taki jak zawsze [emoji23]) a po południu to już mnie wywala...I być może to to w takim razie bo progesteron to ja biorę garściami ! Dzieki
Żeby. Płaska krzywa cukrowa także dieta! A w naszym stanie to jeszcze miliona rzeczy jeść nie można ;-) nic no widać ten typ tak maTo się nażarłaś i tyle
Cześć, jestem tak samo 9+5. Zmęczona ale +3kg..
ooo jak fajnie ze jest tu ktoś z takim samym zaawansowaniem ciąży<3 czyli mamy trochę inaczej, ja na razie na minusie ale chciałabym już normalnie zacząć jeść bo to mnie wykańcza mam chyba duże skoki glukozy w piątek konsultacja u lekarza wyników badań.
Oooo ja tez fanka gier wiedźmina przeszłam i szukam czegoś na te jesienne wieczoryJa też mam okrutnie leniwą niedzielę, niewiele robię. Prawdę mówiac to głównie gram w wiedźmina
Mała.czarna
Fanka BB :)
Ja widzę że od dołu robi mi sie taki wałeczek, troszke czuc no i nie potrafię to wciągnąćCześć dziewczyny, z ciekawości .. jak tam u Was wyglądają brzuchy? Widzicie zmiany?
U mnie dzisiaj 8t3d no i nie powiem jak dla mnie od ~10 dni widzę delikatny brzuszek, takie jakby porządne wzdęcie. Internet mówi że to za wcześnie ☺
Jak u Was?
Starlights
u mnie chyba właśnie następne będzie god of warOooo ja tez fanka gier wiedźmina przeszłam i szukam czegoś na te jesienne wieczory
jeśli też masz cos do polecenia, daj znać!
Mała.czarna
Czemu w kat? Nie dopniesz sie czy wybilo brzuszek i nie chcesz żeby było widać? ❤Ja w poprzedniej ciąży gdzieś od 16 tc robiłam zdjecia co tydzień. Wcześniej nie było za bardzo widać.
Teraz 8 tc i coś tam jest, spodnie z wysokim stanem moje ukochane już poszły w kąt.
To mamy tydzień różnicy mnie od 3 tygodni mdli, w weekendy kiedy mogę sobie pozwolić na totalny odpoczynek jestem zombie a w tygodniu normalnie pracuje i muszę zdobywać się na wyżyny elokwencji a tak bardzo jestem zmęczona chciałabym żeby było już lepiej ale najważniejsze zdrowie dziecka, o to się boje najbardziej, żeby wszystko było dobrzeHej, witam sie i ja
podczytuje Was od jakiegos czasu, ale z uwagi na moją trudna historię wolałam się wstrzymać z pisaniem Jestem po 2 wizycie, 8 t 5 dzien ciazy, dzidzia ma juz 21,5 mm Na poprzednim usg serduszko bilo dosc wolno, więc czekalam z dusza na ramieniu i na szczęście przyspieszyło Ciaza wysokiego ryzyka, jestem obstawiona lekami z każdej strony, ale 6 lat temu udalo mi się donosić ciaze z synkiem, wiec mam nadzieje, ze ta pozytywna historia sie powtorzy
Fajnie jest poczytać o Waszych dolegliwościach, nie jestem sama mnie mecza koszmarne mdlosci przez całe dnie
reklama
Polecam The Last of Us 1 i 2 część - wspaniała fabułau mnie chyba właśnie następne będzie god of war
jeśli też masz cos do polecenia, daj znać!