reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2021

reklama
Cześć, jestem tak samo 9+5. Zmęczona ale +3kg..

ooo jak fajnie ze jest tu ktoś z takim samym zaawansowaniem ciąży<3 czyli mamy trochę inaczej, ja na razie na minusie ale chciałabym już normalnie zacząć jeść bo to mnie wykańcza :( mam chyba duże skoki glukozy :( w piątek konsultacja u lekarza wyników badań.

Cześć dziewczyny, z ciekawości .. jak tam u Was wyglądają brzuchy? Widzicie zmiany?

U mnie dzisiaj 8t3d no i nie powiem jak dla mnie od ~10 dni widzę delikatny brzuszek, takie jakby porządne wzdęcie. Internet mówi że to za wcześnie 🙄

Jak u Was?
Ja widzę że od dołu robi mi sie taki wałeczek, troszke czuc no i nie potrafię to wciągnąć :)

Hej, witam sie i ja 😊
podczytuje Was od jakiegos czasu, ale z uwagi na moją trudna historię wolałam się wstrzymać z pisaniem 😉 Jestem po 2 wizycie, 8 t 5 dzien ciazy, dzidzia ma juz 21,5 mm 😄 Na poprzednim usg serduszko bilo dosc wolno, więc czekalam z dusza na ramieniu i na szczęście przyspieszyło 😁 Ciaza wysokiego ryzyka, jestem obstawiona lekami z każdej strony, ale 6 lat temu udalo mi się donosić ciaze z synkiem, wiec mam nadzieje, ze ta pozytywna historia sie powtorzy 😊
Fajnie jest poczytać o Waszych dolegliwościach, nie jestem sama 🙃 mnie mecza koszmarne mdlosci przez całe dnie 😐
To mamy tydzień różnicy :) mnie od 3 tygodni mdli, w weekendy kiedy mogę sobie pozwolić na totalny odpoczynek jestem zombie a w tygodniu normalnie pracuje i muszę zdobywać się na wyżyny elokwencji a tak bardzo jestem zmęczona :( chciałabym żeby było już lepiej ale najważniejsze zdrowie dziecka, o to się boje najbardziej, żeby wszystko było dobrze 💛

reklama
Do góry