amanda2903
Fanka BB :)
O, ja w sumie już tak wyglądam, tylko brzucha brakJak zobaczyłam to musiałam to tutaj dodać to niedługo będę ja
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O, ja w sumie już tak wyglądam, tylko brzucha brakJak zobaczyłam to musiałam to tutaj dodać to niedługo będę ja
Mój według OM też chociaż lekarz mowi, że ciąża wdg uzg jest tydzień młodszaWitaj, Ładny termin, taki jak mój
No właśnie superO jak fajnie że jest nas wiecej z tym samym terminem
Dziewczyny mam pytanie. Czy któraś z Was zażywa w ciazy Duphaston? Brałam ten lek po owulacji na wyrównanie kolejnego cyklu. W 3 dniu cyklu miałam zacząć brać inne leki, ale menstruacja nie przyszła, okazało się że jestem w ciąży. Lekarz zalecił brać Duphaston nadal.
Ja biorę na potrzymanie.Dziewczyny mam pytanie. Czy któraś z Was zażywa w ciazy Duphaston? Brałam ten lek po owulacji na wyrównanie kolejnego cyklu. W 3 dniu cyklu miałam zacząć brać inne leki, ale menstruacja nie przyszła, okazało się że jestem w ciąży. Lekarz zalecił brać Duphaston nadal.
Ja też dostałam na podtrzymanie, "dmuchanie na zimno" na razie zlecił 3 opakowania w dawkowaniu 2x1 tabletka.Dziewczyny mam pytanie. Czy któraś z Was zażywa w ciazy Duphaston? Brałam ten lek po owulacji na wyrównanie kolejnego cyklu. W 3 dniu cyklu miałam zacząć brać inne leki, ale menstruacja nie przyszła, okazało się że jestem w ciąży. Lekarz zalecił brać Duphaston nadal.
Jak zobaczyłam to musiałam to tutaj dodać[emoji23] to niedługo będę ja[emoji23][emoji23][emoji23]