reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2021

Myślę że nie ma sensu wcześniej niż w czwartek chociaż kusi bardzo [emoji85] Termin @ wychodzi na 04.10 a Ty?
Myślę, że w piątek najbliższy. Zestaw już czeka [emoji110] wolę ciut szybciej zacząć żeby ew kontrolować progesteron
IMG_20200925_140642.jpeg

reklama
Część dziewczyny. Gratuluje wszystkim przyszłym mamom :) ja mam jeszcze 6 dni do @ a dziś strasznie boli mnie podbrzusze właśnie jak na @( kilka dni temu bolal mnie prawy jajnik cały dzień), normalnie jak czułam tego rodzaju ból, klucie @ pojawiał się w przeciągu kilku godzin, a dziś ciągle biegam do toalety bo mam wrażenie, że coś tam ze mnie leci, nie wiem jak to opisać, ale nic czysciutko. Poza tym nigdy nie dostałam @ aż tyle dni przed terminem więc to nie to. Czy to ciąża, zobaczymy.. czekam na testowanie, a narazie leżę z termoforem i odpoczywam.. pozdrawiam wszystkich :)

Część dziewczyny. Gratuluje wszystkim przyszłym mamom :) ja mam jeszcze 6 dni do @ a dziś strasznie boli mnie podbrzusze właśnie jak na @( kilka dni temu bolal mnie prawy jajnik cały dzień), normalnie jak czułam tego rodzaju ból, klucie @ pojawiał się w przeciągu kilku godzin, a dziś ciągle biegam do toalety bo mam wrażenie, że coś tam ze mnie leci, nie wiem jak to opisać, ale nic czysciutko. Poza tym nigdy nie dostałam @ aż tyle dni przed terminem więc to nie to. Czy to ciąża, zobaczymy.. czekam na testowanie, a narazie leżę z termoforem i odpoczywam.. pozdrawiam wszystkich :)
U mnie ból podbrzusza krzyża i piersi jak na @ zaczął się już 3 dni temu i utrzymuje cały czas chociaż do terminu @ jeszcze 8 dni 🙈 Też pojawiał się zazwyczaj na dzień dwa przed krwawieniem a teraz wyjątkowo szybko

U mnie ból podbrzusza krzyża i piersi jak na @ zaczął się już 3 dni temu i utrzymuje cały czas chociaż do terminu @ jeszcze 8 dni 🙈 Też pojawiał się zazwyczaj na dzień dwa przed krwawieniem a teraz wyjątkowo szybko
Ja już nie wiem co myśleć, chyba wszystkie fora przeczytałam w tym temacie jakie istnieja, aż no spe wzięłam bo takie klucie mam. Podobno bóle podbrzusza u niektórych kobiet są objawem wczesnej ciąży i mogą być związane z implantacja zarodka i gospodarka hormonalna, ale kto to wie, tylko można zgadywać. Oczywiście bardzo bym chciała aby to była ciąża, ale narazie muszę czekać to chyba najgorsze jest. Testować będę najwcześniej w czwartek, o ile @ się nie pojawi, wcześniej chyba nie ma sensu..

Ja już nie wiem co myśleć, chyba wszystkie fora przeczytałam w tym temacie jakie istnieja, aż no spe wzięłam bo takie klucie mam. Podobno bóle podbrzusza u niektórych kobiet są objawem wczesnej ciąży i mogą być związane z implantacja zarodka i gospodarka hormonalna, ale kto to wie, tylko można zgadywać. Oczywiście bardzo bym chciała aby to była ciąża, ale narazie muszę czekać to chyba najgorsze jest. Testować będę najwcześniej w czwartek, o ile @ się nie pojawi, wcześniej chyba nie ma sensu..
Czekanie niestety najgorsze. Niektórym dziewczyna wychodza testy już na 5-6dni przed @ więc może spróbuj wcześniej jeśli wiesz mniej więcej kiedy mogła być owu. Jesteśmy w podobnym terminie więc daj znać ✊

Czekanie niestety najgorsze. Niektórym dziewczyna wychodza testy już na 5-6dni przed @ więc może spróbuj wcześniej jeśli wiesz mniej więcej kiedy mogła być owu. Jesteśmy w podobnym terminie więc daj znać ✊
Wiem, właśnie i kusi żeby już zrobić, ale niektórym nawet kilka dni po spodziewanej @ dopiero wychodzą, owu miałam 17.09 wiadomo może być nie miarodajny jeszcze.. jak zdecyduje się zrobić i co by nie wyszło to dam Ci znać i liczę że Ty mi tez 👍

Wiem, właśnie i kusi żeby już zrobić, ale niektórym nawet kilka dni po spodziewanej @ dopiero wychodzą, owu miałam 17.09 wiadomo może być nie miarodajny jeszcze.. jak zdecyduje się zrobić i co by nie wyszło to dam Ci znać i liczę że Ty mi tez 👍
Tak jak pisałam wcześniej u mnie owu 18/19.09 więc dzieli nas faktycznie 2 dni. Pewnie dam znać 🤗

Ja owu 16/17 i jednak korci żeby próbować jutro ^^

reklama
Ja owu 16/17 i jednak korci żeby próbować jutro ^^
To z porannego koniecznie :) kurcze został mi jeden test i nie jest zbyt czuly, muszę jutro kupić bardziej czułe bo ten jest dość słaby i nie wiem czy jest sens go wykonywać.. ale jak kupie to pewnie nie wytrzymam i w pon zatestuje :D trzymam za nas wszystkie kciuki bardzo mocno <3

Do góry