reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwcowe mamy 2021

reklama
Jak dzis samopoczucie?
Ja czekam cierpliwie, jak mi się uda to do @ na testowanie (wypada 1-2.10), chociaż patrząc na wysyp II kresek aż człowieka telepie aby spróbować :).
U mnie ogólnie zaczęło się dziś lekkie mulenie. To jest jedyny czas w życiu kobiety gdy ta cieszy się że źle się czuje :D

Ja czekam cierpliwie, jak mi się uda to do @ na testowanie (wypada 1-2.10), chociaż patrząc na wysyp II kresek aż człowieka telepie aby spróbować :).
U mnie ogólnie zaczęło się dziś lekkie mulenie. To jest jedyny czas w życiu kobiety gdy ta cieszy się że źle się czuje :D
No kochana znam to 🙈 te czekanie jest najgorsze. Ja tez nie wytrzymalam i zrobilam dwa dni przed :) Wiec moze tez sprobuj

No kochana znam to 🙈 te czekanie jest najgorsze. Ja tez nie wytrzymalam i zrobilam dwa dni przed :) Wiec moze tez sprobuj
Nie chcę się rozczarować, a sprawdziłam już profilaktycznie, i mam na stanie 3 testy ale czułość 25, także może być za wcześnie. Dziewczyny, wy wszystkie na tak wczesnym etapie 10 testowałyście?

Nie chcę się rozczarować, a sprawdziłam już profilaktycznie, i mam na stanie 3 testy ale czułość 25, także może być za wcześnie. Dziewczyny, wy wszystkie na tak wczesnym etapie 10 testowałyście?
Ja wole 10 bo wiadomo szybciej widac. I te z rossmana serio fajne. Wczesniej chyba 3 cykle twmu robilam i byla biel a teraz to wiec mogw im zaufac. No i ta cena korzystna :)

Dziewczyny ja się strasznie nie mogę doczekać testowania (@4.10). Mam w zapasie testy ciążowe i mam ochotę powiedziec mężowi, żeby je pochował przede mną😅 Kiedy myślicie, że mogłabym zrobić bete, żeby to miało sens? Ost okres 08.09

reklama
Do góry