reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2021

Witajcie dziewczyny, gratuluję wszystkim 2 kreseczek [emoji7]
Ja dzis 30dc, testy potwierdzone badaniem bety w 28dc wynik 19,1. Nie do końca wiem kiedy mialam owulacje, ale na pewno kilka dni się spóźniła. Powtórzę w poniedziałek dla uspokojenia głowy ponieważ mam za sobą jedna biochemiczna. Wizyta u lekarza 7.10 [emoji3590]

reklama
Pewnie, jutro wrzucę porównanie obu testów! :)

dziewczyny, mam przyrost bety w ciągu 48h o 220% :o:o to chyba sporo, jest tu coś takiego jak "górna granica"? nie znam się zupełnie, ale zakładam że lepiej w tę stronę :)
Dla wszystkich ciekawych grafika, chyba z dzidziusiowo z przyrostem

Załączniki

• 12979.jpeg
    12979.jpeg
    45,8 KB · Wyświetleń: 302
Nie było mnie pare godzin i już 5 stron nadrukowałyście😁😁 gratuluję wszystkim Wam, które już wiecie i czekam na pozytywne wiadomości od tych które będą dopiero testować✊👍 moje objawy..w tym cyklu juz w kilka dni po owulacji, rano po przebudzeniu było mi delikatnie jakby niedobrze. W poprzedniej ciąży tak nie miałam. Delikatnie coś tam mnie ćmiło wczoraj w podbrzuszu ale pomogło wzięcie magne b6. A żeby dobrych wieści było mało to na dodatek mój men, już od dziś jest narzeczonym 🥰😍 mój najpiękniejszy wrzesień ever❤

Nie było mnie pare godzin i już 5 stron nadrukowałyście[emoji16][emoji16] gratuluję wszystkim Wam, które już wiecie i czekam na pozytywne wiadomości od tych które będą dopiero testować[emoji110][emoji106] moje objawy..w tym cyklu juz w kilka dni po owulacji, rano po przebudzeniu było mi delikatnie jakby niedobrze. W poprzedniej ciąży tak nie miałam. Delikatnie coś tam mnie ćmiło wczoraj w podbrzuszu ale pomogło wzięcie magne b6. A żeby dobrych wieści było mało to na dodatek mój men, już od dziś jest narzeczonym [emoji3059][emoji7] mój najpiękniejszy wrzesień ever[emoji173]
Cuuudownie!! [emoji7][emoji7][emoji7]

Cześć Dziewczyny ❤️ Gratuluję wszystkim które już wiedzą że będą czerwcowymi mamami 🤗
Ja czekam na testowanie po ponad roku bezowocnych starań mam pierwszy cykl stymulowany. OM 06.09 owulacja monitorowana 18/19.09 cykle 29 dniowe.
Trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny których czeka dopiero robienie testu ❤️

Cześć Dziewczyny [emoji3590] Gratuluję wszystkim które już wiedzą że będą czerwcowymi mamami [emoji847]
Ja czekam na testowanie po ponad roku bezowocnych starań mam pierwszy cykl stymulowany. OM 06.09 owulacja monitorowana 18/19.09 cykle 29 dniowe.
Trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny których czeka dopiero robienie testu [emoji3590]
Kiedy testujesz?

Gratulacje [emoji3590]
Nie było mnie pare godzin i już 5 stron nadrukowałyście[emoji16][emoji16] gratuluję wszystkim Wam, które już wiecie i czekam na pozytywne wiadomości od tych które będą dopiero testować[emoji110][emoji106] moje objawy..w tym cyklu juz w kilka dni po owulacji, rano po przebudzeniu było mi delikatnie jakby niedobrze. W poprzedniej ciąży tak nie miałam. Delikatnie coś tam mnie ćmiło wczoraj w podbrzuszu ale pomogło wzięcie magne b6. A żeby dobrych wieści było mało to na dodatek mój men, już od dziś jest narzeczonym [emoji3059][emoji7] mój najpiękniejszy wrzesień ever[emoji173]

reklama
Do góry