Kwitnącybez
Fanka BB :)
Ja nie zapisywałam się na prywatny wątek, dopiero do Was dołączyłam. Więc jeśli nie będziecie miały nic przeciwko to chętnie będę tam z Wami rozmawiała
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
We wtorek miałam wizytę i dzidziuś ma ponad 1cm i serduszko!Ale już jesteś po wizycie, na której widziałaś zarodek ? Czy przed ?
Moim zdaniem nie. Prywatny wątek jest dla udzielających się. Są nicki które zapewne większość z nas pamięta a są takie które widziałam np raz.I powiedzcie dziewczyny czy uważacie że powinna być dodana osoba która nie napisała ani jednego posta na tym wątku i nagle prosi o dodanie do prywatnego forum??
Albo osoba która napisała dwa posty, ostatni 11 dni temu??
Nic nie sugeruje tylko pytam o wasze zdanie.
Ja jutro mam pierwsze USG i bardzo się stresuję.
Z OM to będzie 8+0
To druga ciąża, ale pierwsza była biochemiczna.
Trzymajcie proszę kciuki [emoji8]
O 18, trzymam za nas kciuki!To tak ja ja... Pierwsza biochemiczną i teraz ta, też dopiero jutro pierwsza wizyta tyle że u mnie z OM 6+6... Też się potwornie stresuję... Przypomnij proszę o której masz wizytę? Zawsze troszkę łatwiej jak wiesz że ktoś jest w takiej samej sytuacji jak Ty [emoji6]
O 18, trzymam za nas kciuki!
Tez pierwsza ciąże miałam biochemiczna. Dopiero druga dała mi dziecko. Teraz trzecia. Dość „popularne” są te ciąże biochemiczne... kiedyś pytałam lekarza o to, dlaczego tak się dzieje to nie odpowiedział mi w sumie.To tak ja ja... Pierwsza biochemiczną i teraz ta, też dopiero jutro pierwsza wizyta tyle że u mnie z OM 6+6... Też się potwornie stresuję... Przypomnij proszę o której masz wizytę? Zawsze troszkę łatwiej jak wiesz że ktoś jest w takiej samej sytuacji jak Ty [emoji6]