reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2021

Witajcie dziewczyny, gratuluję wszystkim 2 kreseczek [emoji7]
Ja dzis 30dc, testy potwierdzone badaniem bety w 28dc wynik 19,1. Nie do końca wiem kiedy mialam owulacje, ale na pewno kilka dni się spóźniła. Powtórzę w poniedziałek dla uspokojenia głowy ponieważ mam za sobą jedna biochemiczna. Wizyta u lekarza 7.10 [emoji3590]

reklama
Pewnie, jutro wrzucę porównanie obu testów! :)

dziewczyny, mam przyrost bety w ciągu 48h o 220% :o:o to chyba sporo, jest tu coś takiego jak "górna granica"? nie znam się zupełnie, ale zakładam że lepiej w tę stronę :)
Dla wszystkich ciekawych grafika, chyba z dzidziusiowo z przyrostem

Załączniki

• 12979.jpeg
    12979.jpeg
    45,8 KB · Wyświetleń: 298
Nie było mnie pare godzin i już 5 stron nadrukowałyście😁😁 gratuluję wszystkim Wam, które już wiecie i czekam na pozytywne wiadomości od tych które będą dopiero testować✊👍 moje objawy..w tym cyklu juz w kilka dni po owulacji, rano po przebudzeniu było mi delikatnie jakby niedobrze. W poprzedniej ciąży tak nie miałam. Delikatnie coś tam mnie ćmiło wczoraj w podbrzuszu ale pomogło wzięcie magne b6. A żeby dobrych wieści było mało to na dodatek mój men, już od dziś jest narzeczonym 🥰😍 mój najpiękniejszy wrzesień ever❤

Nie było mnie pare godzin i już 5 stron nadrukowałyście[emoji16][emoji16] gratuluję wszystkim Wam, które już wiecie i czekam na pozytywne wiadomości od tych które będą dopiero testować[emoji110][emoji106] moje objawy..w tym cyklu juz w kilka dni po owulacji, rano po przebudzeniu było mi delikatnie jakby niedobrze. W poprzedniej ciąży tak nie miałam. Delikatnie coś tam mnie ćmiło wczoraj w podbrzuszu ale pomogło wzięcie magne b6. A żeby dobrych wieści było mało to na dodatek mój men, już od dziś jest narzeczonym [emoji3059][emoji7] mój najpiękniejszy wrzesień ever[emoji173]
Cuuudownie!! [emoji7][emoji7][emoji7]

Cześć Dziewczyny ❤️ Gratuluję wszystkim które już wiedzą że będą czerwcowymi mamami 🤗
Ja czekam na testowanie po ponad roku bezowocnych starań mam pierwszy cykl stymulowany. OM 06.09 owulacja monitorowana 18/19.09 cykle 29 dniowe.
Trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny których czeka dopiero robienie testu ❤️

Cześć Dziewczyny [emoji3590] Gratuluję wszystkim które już wiedzą że będą czerwcowymi mamami [emoji847]
Ja czekam na testowanie po ponad roku bezowocnych starań mam pierwszy cykl stymulowany. OM 06.09 owulacja monitorowana 18/19.09 cykle 29 dniowe.
Trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny których czeka dopiero robienie testu [emoji3590]
Kiedy testujesz?

Gratulacje [emoji3590]
Nie było mnie pare godzin i już 5 stron nadrukowałyście[emoji16][emoji16] gratuluję wszystkim Wam, które już wiecie i czekam na pozytywne wiadomości od tych które będą dopiero testować[emoji110][emoji106] moje objawy..w tym cyklu juz w kilka dni po owulacji, rano po przebudzeniu było mi delikatnie jakby niedobrze. W poprzedniej ciąży tak nie miałam. Delikatnie coś tam mnie ćmiło wczoraj w podbrzuszu ale pomogło wzięcie magne b6. A żeby dobrych wieści było mało to na dodatek mój men, już od dziś jest narzeczonym [emoji3059][emoji7] mój najpiękniejszy wrzesień ever[emoji173]

reklama
Do góry