reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2021

Tak jak u mnie 3 latka codziennie się pyta kiedy dzidziuś się urodzi, 10- latka była meeeega nastawiona na nie...nie i koniec- ona żadnego dziecka nie chce. Teraz jak muszę leżeć to przychodzi, rozmawia, pomaga- i wczoraj powiedziała że ona już nie powie że nie chce dziecka, tylko żeby wszystko było dobrze ❤❤
A ile starsza córka ma lat?
10.

Dziewczyny dziękuję za wsparcie 😙

reklama
Nam się teraz udało cudem jakimś bo miałam naturalnie nie zajść i w sumie to nasza trzecia ciąża i jak się uda to pierwsze Dzieciątko [emoji3531] byle do wizyty [emoji16]
Ja bylam teraz w pon i byl tylko pecherzyk z idealnymi wymiarami i cialko zolte. We wtorek kolejna... mam wielka nadzieje na zarodek, ale tak strasznie sie boje...

Czekamy na wieści [emoji16][emoji3590]
Ja już pod gabinetem, czuję że zaraz zejdę na zawał, mam wrażenie, jakbym szła po jakiś wyrok... Dziś miałam taki fajny dzień, mniej mdłości, mało stresu, a teraz przed sama wizyta nie mogę utrzymać telefonu w rękach, tak mi się trzęsą. Nawet moj syn widział, jaka jestem zdenerwowana przed wyjściem i "mamusia, uspokój sie, będzie dobrze".

Trzymam mocno kciuki za dzieciątko! [emoji173]
Ja już pod gabinetem, czuję że zaraz zejdę na zawał, mam wrażenie, jakbym szła po jakiś wyrok... Dziś miałam taki fajny dzień, mniej mdłości, mało stresu, a teraz przed sama wizyta nie mogę utrzymać telefonu w rękach, tak mi się trzęsą. Nawet moj syn widział, jaka jestem zdenerwowana przed wyjściem i "mamusia, uspokój sie, będzie dobrze".

reklama
Ja bardzo lubię maseczki bo rzadko się teraz maluje i nie widać że wyglądam jak zombie 😅

Ja dzisiaj dziewczyny od rana wymiotuje żółcią 🤢 boję się bardzo żeby się nie odwodnić, tym bardziej że szpital w moim mieście w tym tyg zamienili na covidowy i na kroplówkę bym musiała jechać 40 km😔 chyba że by nie przyjęli to 70km🤦
Wysłałam mojego do apteki po te suplementy dla kobiet w ciąży na mdłości. Nie wiem już jak się ratować. Już nie chodzi w ogóle o moje samopoczucie i o te wymioty, tylko boję się odwodnienia ...

Żonie mojego taty na mdłości i wymioty pomógł locomotiv (nie wiem jak się to pisze 😅), może i tobie pomoże ?

Do góry