Starlights
Fanka BB :)
Mam tydzień do wizyty teraz ciągle będę miała w głowie te bliźniaki [emoji23]
haha ja też byłam straszona z tego powodu, ale jest jedno
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam tydzień do wizyty teraz ciągle będę miała w głowie te bliźniaki [emoji23]
Trzymam kciuki żeby było wszystko dobrzePartner wczoraj wykupił e-recepte 3 opakowania neoparin za ponad 240 pln!! Hematolog skasowala 250 zł za telekonsultacje a nawet na recepcie kodu ciazowego nie wpisala.. Od niecałego miesiąca wiemy o ciazy a juz wydaliśmy ok 2200 pln na lekarzy, badania i leki... Najgorsza ta bezsilnosc, ze czlowiek wszystko robi, zeby to dzieciatko przetrwalo a wiadomo jak jest [emoji17]
Nie chciałabyś bliźniaków?![]()
A może czas na kolejne szescioraczki w PL?Mam tydzień do wizyty teraz ciągle będę miała w głowie te bliźniaki [emoji23]
Nie ma się czego bać (chociaż jestem przerażona)[emoji23] niesamowite są 2 pulsujące serduszka na usg [emoji3059] nie mogę się doczekać kiedy znowu je zobaczę
Nie chciałabyś bliźniaków? [emoji41][emoji41]
My powiedzieliśmy dziś mamie mojej. Dzieciaki podsłuchali [emoji3064] Mama zareagowała dobrze ale starsza córka nie ciekawie. Najpierw się obraziła pozniej plakala. Powiedziała że nie chce żadnego srajtka i że wywali go przez okno [emoji33] teraz przyszła i rozmawia z nami normalnie ale nie chce rozmawiać o dziecku. Młoda zas super już nad imieniem się zastanawia i cieszy się bardzo [emoji16][emoji3059]
Z dwójka ciężko a co dopiero z 3!Kurcze wiesz pierwsze dziecko i nagle bliźniaki haha ale na pewno cudowne uczucie nosić dwa maleństwa pod serduszkiem [emoji3059]
Oglądałam na yt kiedyś kobietę co miała trojaczki i do dziś ja podziwiam jak ona dawała radę [emoji23]
Tak jak u mnie 3 latka codziennie się pyta kiedy dzidziuś się urodzi, 10- latka była meeeega nastawiona na nie...nie i koniec- ona żadnego dziecka nie chce. Teraz jak muszę leżeć to przychodzi, rozmawia, pomaga- i wczoraj powiedziała że ona już nie powie że nie chce dziecka, tylko żeby wszystko było dobrzeMy powiedzieliśmy dziś mamie mojej. Dzieciaki podsłuchaliMama zareagowała dobrze ale starsza córka nie ciekawie. Najpierw się obraziła pozniej plakala. Powiedziała że nie chce żadnego srajtka i że wywali go przez okno
teraz przyszła i rozmawia z nami normalnie ale nie chce rozmawiać o dziecku. Młoda zas super już nad imieniem się zastanawia i cieszy się bardzo
![]()