reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2021

Ale miałam czytania, dzięki dziewczyny😂 Byłam dzisiaj na paznokciach , później do babci pojechałam, jak się okazało już wie , bo mój tato jej powiedział 🙈
Mdli mnie cały dzień standardowo ale w międzyczasie jak przestaje to jem. Nie wymiotuje na szczęście .

Ja mam chomika w domu, tez zostaje z nami 😃 a mój narzeczony chciał amstaffa szczeniaka kupić jak dzidziuś się urodzi, czy podczas ciąży No ale na razie nic nie mówi 😂 tez mnie sierść i wakacje przerażają . No i te psy robią wielkie kupy i trzeba na osiedlu sprzątać 😳 To mnie zniechęca najbardziej 😂

Piękne zdjęcia usg! Cudownie się ogląda

reklama
Witajcie, nieśmiało was podczytuje i bałam się czy powinnam się odezwać. Wizytę mam w przyszłym tygodniu, jestem już po jednym USG potwierdzającym pęcherzyk w odpowiednim miejscu. Wstępny tp 13.06 [emoji846] jestem po jednym pustym jaju i ciąży pozamacicznej w styczniu dlatego jestem przerażona czy wszystko będzie dobrze [emoji3525]

Pytanie do dziewczyn 35+
Czy dostalyscie na pierwszej wizycie od razu skierowanie na badania prenatalne? Jutro mam wizytę i zbieram myśli o co zapytać. Fajnie jakbym od razu dostała skierowanie, bo zapewne trochę się czeka potem na termin
Też jestem ciekawa. Jutro też mam pierwszą wizytę i muszę lekarza zapytać.

Co do zwierząt w domu. Zwłaszcza kotów, to by zarazić się toxo, trzeba by było jeść te odchody, lub nie sprzątać kuwety tydzień 🤷‍♀️ przy zachowaniu higieny nie ma możliwości by się zarazić.

reklama
Witam Was dziewczyny. W niedziele (w dzień planowanej miesiączki) test ciążowy wyszedł pozytywny, a w piatek mam wizytę u gina. Będzie to 5t1d.
Pomijając nieustające złe myśli (np że ciąża będzie się źle rozwijać 🤦‍♀️) to czuję się bardzo dobrze. Jednak dziś na wkładce zobaczyłam taki ciemnobeżowy śluz. Zastanawiam się czy to normalne czy powinnam się martwić.
Od lutego staraliśmy się z mężem o dziecko i co miesiąc sie zawodziłam, a teraz kiedy się udało strasznie się martwię 😔

Załączniki

• 20201018_065332.jpg
    20201018_065332.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 60
Ostatnia edycja:
Do góry