reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2021

Ale miałam czytania, dzięki dziewczyny😂 Byłam dzisiaj na paznokciach , później do babci pojechałam, jak się okazało już wie , bo mój tato jej powiedział 🙈
Mdli mnie cały dzień standardowo ale w międzyczasie jak przestaje to jem. Nie wymiotuje na szczęście .

Ja mam chomika w domu, tez zostaje z nami 😃 a mój narzeczony chciał amstaffa szczeniaka kupić jak dzidziuś się urodzi, czy podczas ciąży No ale na razie nic nie mówi 😂 tez mnie sierść i wakacje przerażają . No i te psy robią wielkie kupy i trzeba na osiedlu sprzątać 😳 To mnie zniechęca najbardziej 😂

Piękne zdjęcia usg! Cudownie się ogląda

reklama
Witajcie, nieśmiało was podczytuje i bałam się czy powinnam się odezwać. Wizytę mam w przyszłym tygodniu, jestem już po jednym USG potwierdzającym pęcherzyk w odpowiednim miejscu. Wstępny tp 13.06 [emoji846] jestem po jednym pustym jaju i ciąży pozamacicznej w styczniu dlatego jestem przerażona czy wszystko będzie dobrze [emoji3525]

Pytanie do dziewczyn 35+
Czy dostalyscie na pierwszej wizycie od razu skierowanie na badania prenatalne? Jutro mam wizytę i zbieram myśli o co zapytać. Fajnie jakbym od razu dostała skierowanie, bo zapewne trochę się czeka potem na termin
Też jestem ciekawa. Jutro też mam pierwszą wizytę i muszę lekarza zapytać.

Co do zwierząt w domu. Zwłaszcza kotów, to by zarazić się toxo, trzeba by było jeść te odchody, lub nie sprzątać kuwety tydzień 🤷‍♀️ przy zachowaniu higieny nie ma możliwości by się zarazić.

reklama
Witam Was dziewczyny. W niedziele (w dzień planowanej miesiączki) test ciążowy wyszedł pozytywny, a w piatek mam wizytę u gina. Będzie to 5t1d.
Pomijając nieustające złe myśli (np że ciąża będzie się źle rozwijać 🤦‍♀️) to czuję się bardzo dobrze. Jednak dziś na wkładce zobaczyłam taki ciemnobeżowy śluz. Zastanawiam się czy to normalne czy powinnam się martwić.
Od lutego staraliśmy się z mężem o dziecko i co miesiąc sie zawodziłam, a teraz kiedy się udało strasznie się martwię 😔

Załączniki

• 20201018_065332.jpg
    20201018_065332.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 56
Ostatnia edycja:
Do góry