Ja tam specjalnie nie przywiązuje się do terminu, bo młodego miałam rodzić 19.05 (termin z om i usg) A urodziłam 08.05Gratki widocznie lekarz bierze pod uwagę termin z miesiączki mój też tak robił w pierwszej ciąży
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tam specjalnie nie przywiązuje się do terminu, bo młodego miałam rodzić 19.05 (termin z om i usg) A urodziłam 08.05Gratki widocznie lekarz bierze pod uwagę termin z miesiączki mój też tak robił w pierwszej ciąży
Teraz widzę usg ❤ jako duzy maluch ❤❤Jestem po wizycie- dzisiaj 7+2 był zarodek i widziałam pięknie bijące serduszko
plamienia mogły być spowodowane stresem i nerwami. Dostałam duphaston i luteinęZobacz załącznik 1191045
To szybki termin Na NFZ będziesz mieć te badania?Ja nie jestem 35+ a 27+ ale dostalam skierowanie na wizycie gdzie zobaczylam.serduazko, dzownilam na drugi dzien i termin doatalam z miejsca na 27.11
Tak, tez sie zdziwiłam ale na NFZTo szybki termin Na NFZ będziesz mieć te badania?
To jest ten plus ze muszą znalesc dla Ciebie miejsce miedzy 11 A 13 tygTo szybki termin Na NFZ będziesz mieć te badania?
Tak, tez sie zdziwiłam ale na NFZ
Tak tylko lekarz musi ci zaznaczyć odpowiednią rubrykę ze istnieje możliwość wad wrodzonych itd. Też nie wiedzialam, to tez nie każdy lekarz chce wypisać wlasnie tak. Myslalam ze bede płacić ale skoro lekarz sam z siebie mi to zaznaczył to nie będę się kłócićoo to NFZ robi tez za darmo badania prenatalne kobietom <35 lat? nie wiedzialam
Tak tylko lekarz musi ci zaznaczyć odpowiednią rubrykę ze istnieje możliwość wad wrodzonych itd. Też nie wiedzialam, to tez nie każdy lekarz chce wypisać wlasnie tak. Myslalam ze bede płacić ale skoro lekarz sam z siebie mi to zaznaczył to nie będę się kłócić
ZdecydowanieAa no to w takim razie dobrze ze to zrobil! Zdecydowanie lepiej nie placic niz placic