reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2021

U mnie nie bylo w 6+1 wedlug OM, ale ciaza na pewno kilka dni mlodsza. Bylo cialko zolte i echo zarodka, wiec jest jak najbardziej ok :)
Ja się nie martwię [emoji16] pójdę w pt to pewnie będzie serduszko. W pierwszej ciąży w 5+4 też nie bylo widać, dopiero na kolejnej wizycie gdzie byłam ok. 2 tyg później

reklama
Luty to będzie 5 miesiąc dobrze liczę? To wydaje mi się, że może być dopiero widoczny ;D w pierwszej ciąży w 6 miesiącu byłam na weselu i nikt nie widział ciąży po mnie [emoji2357] Ale może tak jak mówisz, teraz będzie szybciej [emoji848] już mam brzuch, ale wiadomo, że to wzdęcia itd
Poprzednim razem wyskoczył mi tak bardzo właśnie w 5 m-cu. Pamiętam że jeszce na Święta dawało się ukryć pod luznymi bluzkami, a w styczniu już nosiłam ciążowe ciuchy :)

Poprzednim razem wyskoczył mi tak bardzo właśnie w 5 m-cu. Pamiętam że jeszce na Święta dawało się ukryć pod luznymi bluzkami, a w styczniu już nosiłam ciążowe ciuchy :)
Ciekawa jestem czy na święta będzie już coś widać 😁 podejrzewam że w pierwszej ciąży brzuch szybko nie wyskakuje. Ale chciałabym żeby wyskoczył jak najszybciej bo już wtedy nie będę musiała go chować czy wciągać jak dotychczas 😅😂 to jest fajny czas że nie trzeba się aż tak bardzo przejmować figura bo i tak wszystkie będziemy grube 😂

reklama
Do góry