reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2021

Uuuu cieszymy się Twoim szczęściem 😍 rośnijcie zdrowo!

Słuchaj, nie narzekaj😂😂😂 ja dziś musze sama gotować 😂
No powiem Ci ze jak jest u niej bigios lub leczo to ide ze swoim przecierem pomidorowym 😂 Ona sie juz przyzwyczaila ze ja lubię mocne i wyraziste smaki wiec nie ma mi za zle 😂😂
Za to ide zrobic mojemu jakies sniadanie bo wczoraj na niego nakrzyczalam i sie popkalam ze zabrał mi kołdrę wiex musze to jakoś przeprosić 😂

reklama
No powiem Ci ze jak jest u niej bigios lub leczo to ide ze swoim przecierem pomidorowym 😂 Ona sie juz przyzwyczaila ze ja lubię mocne i wyraziste smaki wiec nie ma mi za zle 😂😂
Za to ide zrobic mojemu jakies sniadanie bo wczoraj na niego nakrzyczalam i sie popkalam ze zabrał mi kołdrę wiex musze to jakoś przeprosić 😂

Haha rozumiem Cie:D rzadko bywamy u tesciowej, ale jak juz idziemy, to ona wczesniej prosi, zebysmy jej wyslali przepis jakis, ktory lubimy i ona nam to zrobi 😅 zazwyczaj wysylamy jej cos z kwestii smaku😄

Witajcie dziewczyny :)
Odezwałam sie tu parę dni temu, ale nie miałam jeszcze żadnych wyników wiec nie chciałam za dużo się udzielać. (4 ciąża (tym razem in vitro) i 42 lata)
Dzisiaj rano wstałam i poczułam taką falę mdłości, że ledwo dobiegłam do łazienki. Jestem dzisiaj dopiero 3 dni przed spodziewaną miesiaczką, ale włożyli dwa zarodki wiec wymyśliłam, ze skoro są mdłosci - to jeśli powoduje je ciaża to powinien wyjść już test ciążowy. No i o 6 pojechałam do apteki całodobowej.
No i wyszły mi 2 kreski. Wiec teraz już oficjalnie mogę do Was dołaczyć.
Bardzo się cieszę [emoji173]
Gratulacje [emoji4]

Maja robic parking "park and drive", poza tym jakies autobusy też są :) wiadomo, ze bedzie gorszy dojazd niż w miescie, ale za to własne podwórko :D
Co do działki to my dostalismy ja od rodzicow, ale niestety z tego co wiem są dosyć drogie... ale wiadomo, że im bliżej do Warszawy tym drożej.
A autobus spod domu mieć będziecie? I ile do metra będzie jezdZic? I kiedy metro ostatecznie mają skończyć? I czy widziałaś tam fajne szeregówki może? ;)

A ja mojego na podłogę wywaliłam, powiedziałam ze nie będę z nim spała 😂 Zapuszczał mi takie doznania dla węchu, że mój wkurw dosięgnął maxa 😂 ale po pół godziny zmieklam i zawołałam. Ale on by twardo tam spał na tej podłodze. Zrobił sobie przytulny kącik pod szafą i z uciagnieta mina oglądał film 😂😂😂

Witajcie dziewczyny :)
Odezwałam sie tu parę dni temu, ale nie miałam jeszcze żadnych wyników wiec nie chciałam za dużo się udzielać. (4 ciąża (tym razem in vitro) i 42 lata)
Dzisiaj rano wstałam i poczułam taką falę mdłości, że ledwo dobiegłam do łazienki. Jestem dzisiaj dopiero 3 dni przed spodziewaną miesiaczką, ale włożyli dwa zarodki wiec wymyśliłam, ze skoro są mdłosci - to jeśli powoduje je ciaża to powinien wyjść już test ciążowy. No i o 6 pojechałam do apteki całodobowej.
No i wyszły mi 2 kreski. Wiec teraz już oficjalnie mogę do Was dołaczyć.
Bardzo się cieszę ❤
Cudownie ♥️♥️♥️ czekałam na wieści od Ciebie 😘

reklama
Do góry