Dzej.zi
Fanka BB :)
To już za 2 dni [emoji7]
może 01.10 już się skuszę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
może 01.10 już się skuszę
Oby tak było [emoji3590] teraz trzeba czekać kilka dni [emoji256]z tego co wiem wynik od 10ng w górę po owulacji jest super
Czekamy na szczesliwe wiesciOby tak było [emoji3590] teraz trzeba czekać kilka dni [emoji256]
Objadłam się ananasem, niech ten mój Teoś się zagnieżdża [emoji256]Czekamy na szczesliwe wiesci
Ja na razie nie jestem w ciąży. Ale liczę na to, że do Was dołączę będę miała wtedy heparyne bo takie mam zalecenia od genetyka. Z tego co wiem to weszła nowa ustawa. Lekarz wypisuje receptę z kodem C i są całkowicie bezpłatne. Dlatego byłam zdziwiona, że za leki płacicie w ciążyNawet o tym nie słyszałam...
Jakie masz leki?
Wlasnie dzis o tym czytalam m.in heparyna, lextrox, eutyrox, luteina wszytko jest teraz darmowe.Ja na razie nie jestem w ciąży. Ale liczę na to, że do Was dołączę będę miała wtedy heparyne bo takie mam zalecenia od genetyka. Z tego co wiem to weszła nowa ustawa. Lekarz wypisuje receptę z kodem C i są całkowicie bezpłatne. Dlatego byłam zdziwiona, że za leki płacicie w ciąży
Gratuluję Wam ciąż ☺
Wlasnie dzis o tym czytalam m.in heparyna, lextrox, eutyrox, luteina wszytko jest teraz darmowe.
Ja wole nie dziekowac [emoji173]
Tylko musisz miec wpisane kod CO super jutro się okaże bo mam erecepte na letrox [emoji23]