reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2021

reklama
Co myślicie dziewczyny o takim progesteronie 7dpo?
Screenshot_20200929_204407.jpeg

Nawet o tym nie słyszałam...
Jakie masz leki?
Ja na razie nie jestem w ciąży. Ale liczę na to, że do Was dołączę 😁 będę miała wtedy heparyne bo takie mam zalecenia od genetyka. Z tego co wiem to weszła nowa ustawa. Lekarz wypisuje receptę z kodem C i są całkowicie bezpłatne. Dlatego byłam zdziwiona, że za leki płacicie w ciąży ;)

Gratuluję Wam ciąż ☺️

Ja na razie nie jestem w ciąży. Ale liczę na to, że do Was dołączę 😁 będę miała wtedy heparyne bo takie mam zalecenia od genetyka. Z tego co wiem to weszła nowa ustawa. Lekarz wypisuje receptę z kodem C i są całkowicie bezpłatne. Dlatego byłam zdziwiona, że za leki płacicie w ciąży ;)

Gratuluję Wam ciąż ☺
Wlasnie dzis o tym czytalam m.in heparyna, lextrox, eutyrox, luteina wszytko jest teraz darmowe.
Ja wole nie dziekowac ❤

reklama
Do góry