reklama
Trzymam!Dzisiaj mam pierwszą wizytę po godz 16, trzymajcie kciuki, stresuje się jak podczas robienia testu
Trzymam [emoji106]Dzisiaj mam pierwszą wizytę po godz 16, trzymajcie kciuki, stresuje się jak podczas robienia testu [emoji3064]
W ogole robiłaś w końcu ten test na covid?Trzymam!
A
Aloe1234
Gość
Bo ja to z tych przewrażliwionychJa bez też spałam spokojnie nie ma co sobie też wkrecać zaraz tej śmierci łóżeczkowej itp. Kuzynka męża cały czas mi gadała o śmierci łóżeczkowej, a sama z małą spała w łóżku co jest dużo bardziej niebezpieczne xd
Tak czekam na wynikiW ogole robiłaś w końcu ten test na covid?
Vingag
Fanka BB :)
oooo, a imiona to juz osobna historia u nas maz od zawsze mowil ze marzy o coreczce Zosi i chyba tak zostanie, chociaz to imie jest ostatnio tak popularne, ze az mnie to przeraza. A ja mam faze na imie Staś, chociaz mezowi sie nie podoba pamietam, ze jak pierwszego syna chcialam nazwac Wojtek, to tez protestowal - ale jest WojtekJa juz wczoeaj spalam o tej porze ja o wozku jaki chce wiem juz dawno dawno tak jak o imieniu jakie damy jesli bedzie córka. Nawet jeszcze wtedy nie myslelismy o ciazy
Starlights
Ja mocno ograniczam mięso i w ogóle nie zakładam, że dziecku czegoś zabraknie. Jem dużo kasz, warzyw, roślin strączkowych. Dostarczam zdrowe tłuszcze i białka, myślę, że gorzej jest, jak mama je np karkówkę z grilla niż wegetarianka W poprzedniej ciąży ginekolog zalecał nie jeść wieprzowiny i kurczaka.
ja tez ograniczam, ale jednak cos tam czasem jem. dobrze wiedziec z ta wieprzowina. a co do kurczaka to nie dziwie sie. pewnoe taki normalny kurczak nie jest zly, gorzej z tymi zmutowanymi ze sklepow. mi z kolei ginekolog zabronil fast foodow, no ale to nie jest jakies duze zaskoczenie
Starlights
oooo, a imiona to juz osobna historia u nas maz od zawsze mowil ze marzy o coreczce Zosi i chyba tak zostanie, chociaz to imie jest ostatnio tak popularne, ze az mnie to przeraza. A ja mam faze na imie Staś, chociaz mezowi sie nie podoba pamietam, ze jak pierwszego syna chcialam nazwac Wojtek, to tez protestowal - ale jest Wojtek
Stas tez mi sie podobalo, no ale znowu tych Stasiow sie namnozylo Wojtek super imie
reklama
Boże, takie pieprzenie lekarzy mam ochotę wyrzucić do kosza. Tak, każda matka, której dziecko zmarło, instynktownie czuła, że dziecko przestanie oddychać. Debile, słowo dajęNasz pediatra, gdy był na pierwszej wizycie u nas w domu, zapytałam czy ten monitor który zakupiłam jest dobry, czy poleca, nawet spojrzeć nie chciał i stwierdził że matka zawsze instynktownie wyczuje gdy się coś dzieje. Nasze dzieci nie miały bezdechów itp. Ale fakt, śpi sie spokojniej.