Vingag
Fanka BB :)
Mam nadzieję, bo ostatnio mi się śniło, że urodziłam dwa kotyPamietaj ze sny sa przewaznie na odwrot :*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam nadzieję, bo ostatnio mi się śniło, że urodziłam dwa kotyPamietaj ze sny sa przewaznie na odwrot :*
Az milo sie czyta Ale powiedzcie zycie jest takie niesprawiedliwe. My tu setkami e aptece, laboratorium czy u lekarzy walimy o stol a inne babki pija piwsko, pala zero witamin i rodza zdrowe dzieciVingag, snami się nie przejmuj. Podobno w ciąży sa przeróżne i bardzo realistyczne. Sama tez tak mialam. A w pracy zleci. Ja wczoraj tez myslalam ze fioła dostane. Tym bardziej że po pracy mialam lekarza i juz tupałam nogami z niecierpliwości
Kurcze co chce komuś z Was odpisać to ktoś inny dopisuje nowe rzeczy, potem nie pamiętam kto co napisal i z odpisywania nici
Nie za bardzo się jeszcze znam na tym forum i nie umiem jednocześnie odpisywać i podglądać Waszych postów. To w ogóle możliwe??
Miałam troszkę więcej opowiedzieć o wizycie wczorajszej. No to tak - na usg pecherzyk, beta 128, progesteron 52!!❤, w poprzedniej ciazy max 18 mialam. Tsh 3. W piatek jadę do diabetologa bo poranne cukry po poprzedniej ciazy mam ponad normę. Niewiele ale lepiej zbić. Na endo bede musiala prawdopodobnie poczekac dluzej. Dostalam zastrzyki przeciwzakrzepowe i acard, ze względu na to ze wyszedl mi podwyższony antykoagulant tocznia. To badanie jutro powtarzam. Nie pytajcie ile mnie to wszystko kosztowało . Doktor powiedzial ze jak w drugim badaniu tez wyjdzie podwyższony to chociaz clexane bede miala na zniżkę. Wczorajsza recepta 300 złociszy.
Duphaston mi jeszcze zapisal i kazal przyjsc 12 pazdziernika. Póki co wszystko na dobrej drodze
Ale jakie leki maja byc bezplatne? I czy tyczy sie to tylko wizyt na nfz czy prywatnych tez?Nawet o tym nie słyszałam...
Jakie masz leki?
Kurcze dziwne skoro przy 25 była a przy 10 nie. Ale trzeba być dobrej myśli może @ się nie pojawi i wyjdą jeszcze piękne dwie kreski. Cały czas trzymam kciuki10, no nic czekam na @ do piątku i zobaczymy. Ale już emocje opadły, lepiej wziąć to na chłodno i nie cieszyć się zbyt wcześnie 'objawami'
No trochę dziwne, ale może test wadliwy był czy coś no nie wiadomo, poza tym odczytany po dluzszym czasie.. dzięki za wsparcie :* dziś mnie boli jajnik i jesli to nie ciąża to się martwię że może jakiś torbiel czy coś.. eh, narazie przeczekam kilka dniKurcze dziwne skoro przy 25 była a przy 10 nie. Ale trzeba być dobrej myśli może @ się nie pojawi i wyjdą jeszcze piękne dwie kreski. Cały czas trzymam kciuki
Zazwyczaj się mówi że raczej wyjdzie fałszywie negatywny niż pozytywny dopóki nie ma @ wszystko może się zdarzyć. Ja pierwszy raz chce testować jutro ale jeśli u Ciebie wyszedł negatyw a ja mam jeszcze +2dni to chyba się wstrzymam Daj znać jak będzie dalejNo trochę dziwne, ale może test wadliwy był czy coś no nie wiadomo, poza tym odczytany po dluzszym czasie.. dzięki za wsparcie :* dziś mnie boli jajnik i jesli to nie ciąża to się martwię że może jakiś torbiel czy coś.. eh, narazie przeczekam kilka dni
Ja dalej cierpliwie czekam do 01.10/02.10, za dużo stresuZazwyczaj się mówi że raczej wyjdzie fałszywie negatywny niż pozytywny dopóki nie ma @ wszystko może się zdarzyć. Ja pierwszy raz chce testować jutro ale jeśli u Ciebie wyszedł negatyw a ja mam jeszcze +2dni to chyba się wstrzymam Daj znać jak będzie dalej ❤
Także trzymam kciuki u mnie 2.10 będzie 14 dni po owu więc staram trzymać się tego dnia chociaż kusi dlatego myślałam żeby pierwszy raz testować jutro rano. Podziwiam za cierpliwośćJa dalej cierpliwie czekam do 01.10/02.10, za dużo stresu
Gin olala Cie? Dobrze rozumiem?Ja jeszcze nie mam głupich snów, albo poprostu ich nie pamiętam [emoji23]
Bylam na wizycie u endokrynologa, powiedział że patrząc na wyniki mógłby podejrzewać hashimoto ale na usg nie widział nic niepokojącego. Uznał że ginekolog ma zdecydować czy wprowadzić mi euthyrox 25 czy narazie nie jest to konieczne. Miałam mieć wizyte u gina 7.10 ale ona ogolnie olała to że mam średnie wyniki i że w lutym mialam ciaze biochemiczna.
Umowilam się do innego specjalisty, i przyjmie mnie dziś o 16