Mała.czarna
Fanka BB :)
Trzymam kciuki!Za pół godziny wizyta! Ale stres, tak długo na to czekalam a teraz się boję iść [emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciuki!Za pół godziny wizyta! Ale stres, tak długo na to czekalam a teraz się boję iść [emoji23]
Za pół godziny wizyta! Ale stres, tak długo na to czekalam a teraz się boję iść [emoji23]
Ja też cU mnie wie mama, ale to dlatego, ze jest ze wszystkim bardzo na biezaco, bracia, siostry meza i tesciowa. Trzymam tajemnice przed moimi dziadkami, bo oni okropnie plakali, kiedy wiosna poronilam i nie chce w razie czego przysparzac im zmartwien ale powiem im, kiedy pojde na wizyte i zobacze serduszko
Ja się wstrzym
To będzie tylko USG?
Trzymam kciuki niecierpliwe się z TobąZa pół godziny wizyta! Ale stres, tak długo na to czekalam a teraz się boję iść [emoji23]
Trzymam kciuki! Będzie dobrze!Za pół godziny wizyta! Ale stres, tak długo na to czekalam a teraz się boję iść [emoji23]
My na święta chcielismy zrobic prezent babci od mojegoooo widze ze nie tylko ja chce czekac do Swiat poki co z oglaszaniem wiesci mi sie nie spieszy, ale wiadomo.. to sie moze zmienic
Gratulacje !!!Hej, ja także się witam. U mnie ostatni okres był 30.08 więc według moich obliczeń mam już początek 7 tygodnia, jutro czeka mnie wizyta u gin, z jednej strony nie mogę się doczekać, a z drugiej jakiś stresik jest
Pierwsza. Miałam tylko teleporadę z moim lekarzem. Powiedział żeby nie pic alkoholu, brać kwas foliowy i przyjść 19.10 i jak zaczęłam panikować to dodał żeby starać się nie stresowaćTo ja będę pierwsza a miałaś już wizytę czy to będzie pierwsza?
A który masz tydzień że już widać serduszko? Zastanawiam się na kiedy wcelować żeby już zobaczyć serduszko.Już pooooo! U mnie ewidentnie jakies opoznienie (lub moze z ciaza nie rozwija sie prawidlowo ale mam nadzieje ze to nie to ). Moja fasola ma cale 1.4mm! aleee dzieki temu ze lekarz ma super sprzet widzielismy juz serduszko
Ależ im zrobisz niespodziankęJa też boję się mówić komukolwiek o ciąży na tak wczesnym etapie. Chciałam wytrzymać do 12 tc, ale raczej z mężem nie damy rady tak długo tego trzymać w tajemnicy. Tym bardziej że rodzice męża mają trójkę dorosłych dzieci, a wnuków wogóle, więc dla nich to będzie piękna i długo wyczekiwana nowina. Wczoraj widziałam się z mamą, opowiadała mi coś o badaniach na płodność, sugerując że może powinnam sobie zrobić, więc też już chciałaby wnuka. a ja nie puściłam pary z ust ze juz jest 4+5 tc tylko obruciłam w żart że niby cos sugeruje ze sie slabo staramy. Powiem jej niedługo przed badaniem usg, a będzie to dopiero 27 pazdziernika. W ogóle to nie wytrzymalam do tej daty i zapisalam się już na ten czw do pierwszego lepszego gin bo mam kilka pilnych pytań. Choruję na tężyczkę i przyjmuję na codzień leki, a do mojej neurolog najbliższy termin 2 listopada nie wiem czy mam zwiększyć czy zmniejszyć dawki leków wiec musze to skonsultować z gin.