Niesia90
Fanka BB :)
Ja będę mieć w 6t3dW którym tyg robicie pierwsze usg?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja będę mieć w 6t3dW którym tyg robicie pierwsze usg?
Ja nie mam [emoji14]Wszystkie macie mdlosci? Bo ja w poprzednim tygodniu mialam lekkie mulenie a teraz nic nie czuje i oczywiście już mam czarne myśli...
Cuuuuudownie! ❤ Świetne wieści! Który masz dzis tydzien przypomnij mi proszęJuż pooooo! U mnie ewidentnie jakies opoznienie (lub moze z ciaza nie rozwija sie prawidlowo ale mam nadzieje ze to nie to ). Moja fasola ma cale 1.4mm! aleee dzieki temu ze lekarz ma super sprzet widzielismy juz serduszko
Ja mialam 4+6 pierwsze potem 5+6 I na kolejne ide jutro to bedzie 6+4W którym tyg robicie pierwsze usg?
Gratki [emoji173]Już pooooo! U mnie ewidentnie jakies opoznienie (lub moze z ciaza nie rozwija sie prawidlowo ale mam nadzieje ze to nie to ). Moja fasola ma cale 1.4mm! aleee dzieki temu ze lekarz ma super sprzet widzielismy juz serduszko
W becie liczy się przyrost a nie wartość. Nigdy nie możemy być pewne kiedy doszło do implantacji zarodka. Wartość bety to bardzo indywidualna sprawa. Bardzo spokojna i powtórz betęMam już wyniki bety - 237 :/ nie za mało? 30 dzień cyklu, czyli 4+3. A poniżej normy, jestem ja granicy
No właśnie na konsultacji on-line kazano mi zrobić to USG dopiero jak będę miała minimum 6+0, ale ja nie chcę czekać tak długo. Dziś dopytać ginekologa, kiedy najwcześniej mogę zrobić, a we środę powtórzę betę.W którym tyg robicie pierwsze usg?
Ja w poprzedniej ciąży miałam straszne mdłości od około 8 albo 9 tygodnia, także jeśli teraz nie mamy, to nie znaczy, że nas to jeszcze nie dopadnie. Ja już czekam na to złoJa nie mam [emoji14]
Ja w poprzedniej miałam gdzieś od 7-8, aż do 14 tcJa w poprzedniej ciąży miałam straszne mdłości od około 8 albo 9 tygodnia, także jeśli teraz nie mamy, to nie znaczy, że nas to jeszcze nie dopadnie. Ja już czekam na to zło
Doklasnie tak.. ja np mialam w 25dc bete 279 wiec u mnie musialo byc to jakos szybko.m a u niektorych w 25dc nawet test jeszcze nie wyjdzie.. wiec nie ma porownania bo kazda z nas jest inna!W becie liczy się przyrost a nie wartość. Nigdy nie możemy być pewne kiedy doszło do implantacji zarodka. Wartość bety to bardzo indywidualna sprawa. Bardzo spokojna i powtórz betę