reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2021

Ja ostatnia miesiaczke mialam 17.09 🙂 MiWiZu to mamy podobnie ale ja się jeszcze nie umawiałam bo mój gin to od razu w 5 tyg wizytuje no i serduszka jeszcze nie widać więc chce coś koło 6 tyg no chyba że w przyszłym tyg jak zadzwonię to się uprze 😋

reklama
Hej, ja juz zameldowana w pracy, tez mi baaaardzo niedobrze, a rano po wstaniu z lozka to az mi sie cofało, nie wiem, jak dzis wysiedze do 19. Nabralam jedzenia jak na wojne, bede siedziec i jesc :) a wlasnie, mialam pytac - tez macie takie uderzenia goraca - mi czasem jest tak goraco, ze nie idzie wytrzymac, teraz tez musialam podkrecic klime, bo normalnie nie moge wytrzymac ...
Mi jest ciągle zimno [emoji16]

Ja uważam że dzień bez kłaczka w zupie to dzien stracony i w tym duchu mam zamiar wychowywać nasza dzidzie😁🥰 aczkolwiek faktem jest ze nawet jak sprzątasz 140 razy dziennie to wyglada jak wyglada hehe . Najwyzej sie zamontuje bobasowi jakas froterke na śpiochach i będzie pożytek z raczkowania🤣
Uwierz frota nie potrzeba, body i spodenki robi robotę 😂😂

Wynik z środy już jest, a po 16 będzie z dzisiaj więc zobaczymy czy ładnie przyrasta :) widze, że tylko ja mam tak późno wizytę u ginekologa xd
20201009_080059.jpg

Ja dzisiaj czuje się tak dziwnie rozpalona w środku, zmierzylam temp. i mam 36.6 (stała temp. mojego ciała to 35.8) więc 8 kresek więcej w ciąży to chyba jeszcze w granicach normy. A Wy jaka macie temp?
Hej, ja juz zameldowana w pracy, tez mi baaaardzo niedobrze, a rano po wstaniu z lozka to az mi sie cofało, nie wiem, jak dzis wysiedze do 19. Nabralam jedzenia jak na wojne, bede siedziec i jesc :) a wlasnie, mialam pytac - tez macie takie uderzenia goraca - mi czasem jest tak goraco, ze nie idzie wytrzymac, teraz tez musialam podkrecic klime, bo normalnie nie moge wytrzymac ...

reklama
Dzień dobry dziewczyny 😘
Ja już wstałam na chwilkę i żałowałam , mdłości i tak było mi słabo. Posty jakieś mnie oblały. Ledwo wróciłam do łóżka. A tylko chciałam kakao bo jak rano wypije to wtedy troszkę mi lepiej i mogę zjeść śniadanie. W ta noc obudziłam się i nie mogłam zasnąć bo byłam głodna 🙈🙈 pierwszy raz tak w życiu miałam , zjadłam bułeczkę i dopiero mogłam dalej spać 🙈

Do góry