reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2021

Od jakiego TSH w ciąży lekarz dał Wam leki?Ja miałam w piątek bodajże 2,28. W dokumentach z poprzedniej ciąży znalazłam że norma w 1 trymestrze jest do 2,32, więc jestem mega blisko. Zastanawiałam się czy na szybko się gdzieś umawiać czy już poczekać do 15.10 co gin powie. Zaznaczę że w pierwszej ciąży też miałam podwyższone i brałam euthyrox
Mi nie dał przy tsh 2,19.

reklama
@Ariszka chodzi o to ze wpisała w zeszyt, ze pobrała mi na glukozę a w praktyce pobrała tylko na Tsh i alt ... 😞 dziś mam wizytę u endo to zapewne zleci mi glukozę może z insulina dla pewności czy wszystko Ok. Obawiam się cukrzycy ciążowej... oby wyniki były dobre.

Ja tez o tym myślę. U mnie jest sierść nawet w jedzeniu i na praniu wyjętym z pralki wiec to będzie wyzwanie. Polecam do podłogi myjkę parowa vileda. A nad tym jak pozbędę się sierści z łóżeczka dalej sie zastanawiam🤔😅
Ja wszystkie meble typu kanapy, krzesła jadę rolka do ubrań. Ale nie wiem jak to będzie... Boję się tego bardzo. Do tego moja kotka w nocy mnie budzi , bawi się ciągle ... Ajj to będzie wyzwanie. Tym bardziej na 55m2...

@Ariszka chodzi o to ze wpisała w zeszyt, ze pobrała mi na glukozę a w praktyce pobrała tylko na Tsh i alt ... 😞 dziś mam wizytę u endo to zapewne zleci mi glukozę może z insulina dla pewności czy wszystko Ok. Obawiam się cukrzycy ciążowej... oby wyniki były dobre.
Czemu tak zrobiła? Pierwszy raz sie z tym spotykam🤔 czemu się obawiasz cukrzycy? Mialas wczesniej? Ja po pierwszej ciazy sie mierzylam i ciagle rano na czczo bylo trochę za wysoko wiec od razu na 1 wizycie gin mi zlecil krzywa cukrowa. Dzis mam teleporade z diabetologiem. Zobaczymy co powie. Jak coś przeoczyłam w postach to przepraszam ale nie pamietam czy mialas jakies problemy z cukrem🤔

Ja wszystkie meble typu kanapy, krzesła jadę rolka do ubrań. Ale nie wiem jak to będzie... Boję się tego bardzo. Do tego moja kotka w nocy mnie budzi , bawi się ciągle ... Ajj to będzie wyzwanie. Tym bardziej na 55m2...
My musieliśmy zaczac na noc zamykać drzwi od sypialni bo nasze jak szaleją to są straty w ludziach😅😅 w sumie z tymi rolkami dobry pomysł, bo ja zawsze odkurzaczem a rolkami tylko ubrania. Dzięki 😁😁

Dziewczyny kto dołącza do "klubu rozmów z porcelaną"?😂 Od wczoraj moje mdłości przeszły na wyższy level, już kończą się wymiotami 🤦 mam nadzieję , że będzie to nie często... Ale wczoraj wieczorem było okropieństwo. Tak źle się czułam, później jeszcze te wymioty już prawie w nocy. Miałam nadzieję tylko że szybko zasnę. A w nocy śniło mi się, że wracam z pracy do domu , za mną idą goście a w domu pełno kup kocich, nawet na grzejnikach. I ja sprzątałam i sprzątałam a wszyscy siedzieli przy stole jedli kolację nic się nie przejmowali. A ja 3 worki na śmieci kup pozbierałam....

Dziewczyny kto dołącza do "klubu rozmów z porcelaną"?😂 Od wczoraj moje mdłości przeszły na wyższy level, już kończą się wymiotami 🤦 mam nadzieję , że będzie to nie często... Ale wczoraj wieczorem było okropieństwo. Tak źle się czułam, później jeszcze te wymioty już prawie w nocy. Miałam nadzieję tylko że szybko zasnę. A w nocy śniło mi się, że wracam z pracy do domu , za mną idą goście a w domu pełno kup kocich, nawet na grzejnikach. I ja sprzątałam i sprzątałam a wszyscy siedzieli przy stole jedli kolację nic się nie przejmowali. A ja 3 worki na śmieci kup pozbierałam....
Hahaha 😁🤪😅 coraz lepsze te sny, trzeba założyć wątek o dziwnych ciążowych snach😅

reklama
Do góry