reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2021

Ja już po wizycie. Dzisiaj 4+7tc i było widac pęcherzyk 6mm w macicy. Mam krótkie cykle więc łudzilam się, że pęcherzyk żotlkowy tez bedzie widac, no ale nie. Dostałam duphaston, mam lezec i pachniec i za tydzien lolekna wizyta. L4 odmowilam bo i tak pracuje HO. Co do kłucia w pachwinie to powiedziała, że to nie ma związku bo pęcherzyk na środku jest a nie z lewej tam gdzie mnie kuło i że prędzej macica sie rozciąga. Bety zabronila robic zeby sie nie stresowac :) Trzymała mnie ponad 30 min więc miło, bo wszystko wyjaśniala i pytała czy mam jakies pytania :) ale jakoś ta wizyta mnie nie uspokoiła..
Nie martw się. Dzisiaj było bardzo wcześnie, więc nic dziwnego, że tylko pęcherzyk:) Tydzień szybko zleci! Mam nadzieję, bo ja mam w czwartek za tydzień i nie mogę się doczekać [emoji23] w ogóle w przyszłym tygodniu chyba dużo dziewczyn będzie miało wizyty :)

reklama
czesc:) u mnie drugi dzien nieprzyjemne mdlosci, co bym nie zjadla, to mnie ciagnie, piersi tez bola coraz mocniej, ale w sumie ciesze sie. Wizyte u lekarza mam juz jutro, bo zaraz po weekendzie konczy mi sie duphaston i potrzebuje recepty - to bedzie 6+1 i wiem, ze moze byc odrobine za wczesnie, ale tylko taki termin byl wolny.

czesc:) u mnie drugi dzien nieprzyjemne mdlosci, co bym nie zjadla, to mnie ciagnie, piersi tez bola coraz mocniej, ale w sumie ciesze sie. Wizyte u lekarza mam juz jutro, bo zaraz po weekendzie konczy mi sie duphaston i potrzebuje recepty - to bedzie 6+1 i wiem, ze moze byc odrobine za wczesnie, ale tylko taki termin byl wolny.
Na ktora masz wizyte? :)

reklama
Do góry