Jak w środę?? No plis [emoji28]
W środę mam plan
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W środę mam plan
No ewentualnie kupię dziś test i jutro rano sikneJak w środę?? No plis [emoji28]
No szczerze, ja bym takiego maluszka nie zostawiła w osobnym pokoju na noc [emoji16] Ale to już wasza decyzja [emoji16] ja synka dałam do osobnego pokoju jak miał pół roku. A nie możecie łóżeczka dać do tego drugiego pokoju gdzie będziecie wy spać ?Wiecie co, ja jestem optymistką i już myślę w przód bo wiem, że będzie dobrze [emoji14] Więc się zastanawiam, jak sobie poradzić z niemowlęciem na 30 m2, mieszkanko w bloku, dwa małe pokoje, mój chłopak uważa że od razu wyoutować do osobnego pokoju a łóżko już nasze się tam nie zmieści, ale niemowle (po jakichś 3 tygodniach oczywiście) zostawić same na noc?! Jakoś mi się to w głowie nie mieści, ale ja nie mam dzieci więc się nie znam. I może mamy jakieś doświadczone doradzą, jakie łóżeczko najlepiej się spradza na początek? Turystyczna dostawka, klasyczne drewniane, na kółkach jakieś, czy może kołyska?
No możemy, dlatego się zastanawiam, ale pewnie ten kapeć będzie chciał oglądać telewizor i w ogóle i jeszcze bejbola obudzi :O No u nas pewnie też się skończy na drewnianym, chociaż budujemy dom i może w przyszłym roku się uda wprowadzić, więc chłopak mówi żeby może coś mniejszego na początek i żeby nie zagracać mieszkaniaNo szczerze, ja bym takiego maluszka nie zostawiła w osobnym pokoju na noc [emoji16] Ale to już wasza decyzja [emoji16] ja synka dałam do osobnego pokoju jak miał pół roku. A nie możecie łóżeczka dać do tego drugiego pokoju gdzie będziecie wy spać ?
Co do łóżeczka my mieliśmy zwykłe drewniane. U rodziców i teściów mam turystyczne jak Mały idzie do nich spać.
No
No ewentualnie kupię dziś test i jutro rano sikne [emoji39]
Mam nadzieję, że zostanę tu z wamiTo czekam na info!
No możemy, dlatego się zastanawiam, ale pewnie ten kapeć będzie chciał oglądać telewizor i w ogóle i jeszcze bejbola obudzi :O No u nas pewnie też się skończy na drewnianym, chociaż budujemy dom i może w przyszłym roku się uda wprowadzić, więc chłopak mówi żeby może coś mniejszego na początek i żeby nie zagracać mieszkania