Dzieci szybko urosną i będzie już z górki wiadomo, że będzie trudno bardzo. A dziadkowie powinni się cieszyć , będą mieli więcej wnuków do kochaniaJa mam juz dwie ciaze i porody za soba ta 3 to szok i dla nas a dla rodzicow to juz wogole bo moja dwojka to dzieci wymagajace bardzo.. dlatego reakcja moze byc rozna..
reklama
Domi_Polka
Fanka BB :)
Haha No mnie tak korci , żeby mówić o ciąży Ale wiem, ze na każdego po kolei przyjdzie pora żeby się dowiedzieli.... Mama skacze z radości , bardzo się cieszy.
O matulu. Urodzić dziecko nie czując wcześniej nic, szok! I nie zazdroszcze
musze się zbierać powoli do pracy.. sil mi brak i spać się chce...
Chyba będę czekać tak do końca pierwszego trymestru. Moja mama już wie, bo jest dla mnie dużym oparciem i w pracy powiedziałam jak szłam na wolne. Boję się chwalić, boje się że może znowu nic nie wyjść....Kiedy będziecie informować najbliższych ? Czekacie do jakiegoś tygodnia?
Powodzenia na wizycieDam znać na pewno Lekarz sam mi wyznaczył wizytę na dziś wiec zobaczymy ☺ szkoda ze nie można z chłopem
Vingag
Witam z rana ja wczoraj bylam u moich dziadkow i taka mialam ochote im powiedziec, ze szok ... Ale sie wstrzymam, bo wciaz mam pezed oczami jak plakali w kwietniu, kiedy stracilam ciaze - jestem ulubina wnuczka mojego dziadka, jestesmy bardzo blisko i nie chce im robic zbednej nadziei, o poronieniu w lipcu juz nie wiedzieli. wstrzymam sie chociaz do pjerwszej wizyty. wie moja mama, ale i ona woli nie mowic nikomu, bo w kwietniu jiz zaczela rozgladac sie za ubrankami inic z tego nie wyszlo :/ ale generalnir wyprawke mamy z mezem z glowy - mama mowi, ze ja mam tylko byc w ciazy, niczym sie nie martwic, a ona kupi wszystko, co potrzebne wiec patrze z nadzieja w przyszlosc
jawdaniec
Aktywna w BB
Ja pierdziele ja nie wiem jak ja wysiedze w tej robocie... oczy mi się zamykają, już głodna jestemHaha No mnie tak korci , żeby mówić o ciąży Ale wiem, ze na każdego po kolei przyjdzie pora żeby się dowiedzieli.... Mama skacze z radości , bardzo się cieszy.
Starlights
Kiedy będziecie informować najbliższych ? Czekacie do jakiegoś tygodnia?
ja gdzies tu wspominalam, ze wstrzymujemy sie dosc dlugo, czekamy na prenatalne, a akurat potem pojedziemy do rodzinnego miasta na boze narodzenie. nie mam parcia, zeby mowic wczesniej, bo jakos wole dla pewnosci poczekac.. o poprzedniej poronionej ciazy nie powiedzialam nikomu i przynajmniej najblizsi nie musieli sie martwic.
Haha to tylko nie zdradzaj że więcej pamiętasz od innychJa mam
no właśnie, ten alkohol i papierosy zdradzają ja tydzień temu w dzień zrobienia testów miałam własna imprezę urodzinowa na której oczywiście nie piłam alkoholu i się martwiłam ze wszyscy się będą pytać o dziwo, wszyscy myśleli ze piłam równo z nimi haha
Dzej.zi
Podziwiam, musisz być naprawdę cierpliwą osobą by wytrzymać tyle czasu. U mnie to nie przejdzie, nawet jeśli ja bym jakoś wytrzymała dłużej poczekać to mój pewnie i tak by wszystkich poinformował [emoji85][emoji23]
ja gdzies tu wspominalam, ze wstrzymujemy sie dosc dlugo, czekamy na prenatalne, a akurat potem pojedziemy do rodzinnego miasta na boze narodzenie. nie mam parcia, zeby mowic wczesniej, bo jakos wole dla pewnosci poczekac.. o poprzedniej poronionej ciazy nie powiedzialam nikomu i przynajmniej najblizsi nie musieli sie martwic.
reklama
1016lew
Ja tez mam 13 stego dopiero u mnie będzie już 7 tydz skończonyMa któraś wizytę w najbliższym czasie? Ja mam dopiero 13 października, będzie 6+5, mam nadzieję, że będzie serduszko. Byłam już 4+6, był pęcherzyk trochę ponad 4mm