Oj ju bedziesz miala wprawe w pilnowaniu malucha tyle roznych rzeczy beda chcieli próbować sadzanie na sile bo przecież ma pol roku a sam nie siada a prowadzaj go za raczki bo juz przy meblach chodzi. Moi rodzice mieli teorie: jak nie będziesz go za rece prowadzac to slad on ma wiedzieć jal sie chodzi, nigdy nie zacznieJa o tym wiem ale nie jestem pewna czy np moja babcia jest świadoma [emoji849] no nic trzeba dziecko będzie pilnować [emoji1787]
reklama
A ja akurat dzisiaj mam ochote na jalas dobra kawe chyba sobie cos pokombinuje jak wroce do domuWlasnie czasami kawa sprawę pogarszala zamiast pomoc chociaż jestem strasznym kawoszem nieraz z niej rezygnuje...
Pati111
Fanka BB :)
Nawet nie wiesz jak mi tego brakuje, a już dzisiaj mężowi płakałam że chce surowe sushi, tatar to już w ogóle rarytas [emoji24]to może być woreczek żólciowy. Amol można w ciąży? Bo mam ale nie wiedziałam czy używać. Mam te same zestawy Luiza i melb Pupa wchodzi super [emoji2]
Polecam ten z suszonych pomidorów
Troszeczkę można oszukać podniebienie
marla015
dziewczyny zapomnialam napisac o tej cukrzycy ciazowej. otoz moj 1 wynik 98 jedt w normie bo norma jest do 105 natomiast 2 mam za wysoki i mam wprowadzić delilatna diete. lekarz mowi ze te normy byly za bardzo restrykcyjne i powoli zaczyna sie od nich odbiegac bo dzieci w brzuszku byly za bardzo narazone cos tam udowodnione jest naukowo ale nie zapamiętałam wszystkiego . co lekarz to inna opinia [emoji4]
Berry90
W ramach prezentu ślubnego razem z mężem kupiliśmy sobie ekspres do kawy I powiem szczerze że już zaoszczedzilam na tym fortunę w stosunku do kupowania kawy z kawiarni [emoji23]A ja akurat dzisiaj mam ochote na jalas dobra kawe chyba sobie cos pokombinuje jak wroce do domu
Silje1008
Kometarze byly calkiem na serio [emoji14]
Dobrze ze nie mlody u nich na swieta nie został[emoji52]
Hahaha bardzo dobrze, ale podejrzewam, ze gdyby ktoś go tak nakarmił bez Twojej wiedzy to dałabym popalić)
Silje1008
Oj ju bedziesz miala wprawe w pilnowaniu malucha tyle roznych rzeczy beda chcieli próbować sadzanie na sile bo przecież ma pol roku a sam nie siada a prowadzaj go za raczki bo juz przy meblach chodzi. Moi rodzice mieli teorie: jak nie będziesz go za rece prowadzac to slad on ma wiedzieć jal sie chodzi, nigdy nie zacznie
Hahaha właśnie mi przypomniałaś moja teściowa, która mówi do mnie: „ ale jeszcze się namęczysz ja za raczki będziesz prowadziła Julka” , bo i oburzyła się, jak jej zwróciłam uwagę, ze dzieci nie wolno za ręce prowadzac. No byli tedy teściowie na mnie wściekli)))
My sporadycznie pijemy kawę. Rodzice maja ekspres wiec u nich pije zazwyczaj kawe jak juz mam chęć. Dzisiaj jednak bedzie kawiarnia albo cos pokombinuje w domu z zaparzacza plus spienione mlekoW ramach prezentu ślubnego razem z mężem kupiliśmy sobie ekspres do kawy I powiem szczerze że już zaoszczedzilam na tym fortunę w stosunku do kupowania kawy z kawiarni [emoji23]
G
guest-1704238530
Gość
Tez wlasnie myślę teraz nad ekspresem. W listopadzie kupilam juz robota planetarnego ale ekspres tez mi się marzy [emoji847]W ramach prezentu ślubnego razem z mężem kupiliśmy sobie ekspres do kawy I powiem szczerze że już zaoszczedzilam na tym fortunę w stosunku do kupowania kawy z kawiarni [emoji23]
reklama
Silje1008
Oj wiem ale jednak surowa rybka to surowa rybka [emoji226]
Ja reaguje na wszystkie wachania ciśnienia bólem głowy. Próbuje zawsze zacząć od wypicia kawy odkąd jestem w ciąży jeszcze nie brałam przeciwbólowych tabletek - na szczęście !
Wiem wiem nie zrezygnowałam z sushi w wersji vege i pieczonej ale jednak surowej rybki brakuje i tu jest ból
Ja robiłam z tego przepisu
Link do: Tatar z suszonych pomidorów i grillowanej cukinii
Wyglada pysznie ))