reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Ja o tym wiem ale nie jestem pewna czy np moja babcia jest świadoma [emoji849] no nic trzeba dziecko będzie pilnować [emoji1787]
Oj ju bedziesz miala wprawe w pilnowaniu malucha :) tyle roznych rzeczy beda chcieli próbować ;) sadzanie na sile bo przecież ma pol roku a sam nie siada a prowadzaj go za raczki bo juz przy meblach chodzi. Moi rodzice mieli teorie: jak nie będziesz go za rece prowadzac to slad on ma wiedzieć jal sie chodzi, nigdy nie zacznie ;)

reklama
Nawet nie wiesz jak mi tego brakuje, a już dzisiaj mężowi płakałam że chce surowe sushi, tatar to już w ogóle rarytas [emoji24]to może być woreczek żólciowy. Amol można w ciąży? Bo mam ale nie wiedziałam czy używać. Mam te same zestawy Luiza i melb Pupa wchodzi super [emoji2]

Polecam ten z suszonych pomidorów :)
Troszeczkę można oszukać podniebienie :)

dziewczyny zapomnialam napisac o tej cukrzycy ciazowej. otoz moj 1 wynik 98 jedt w normie bo norma jest do 105 natomiast 2 mam za wysoki i mam wprowadzić delilatna diete. lekarz mowi ze te normy byly za bardzo restrykcyjne i powoli zaczyna sie od nich odbiegac bo dzieci w brzuszku byly za bardzo narazone cos tam udowodnione jest naukowo ale nie zapamiętałam wszystkiego . co lekarz to inna opinia [emoji4]

Oj ju bedziesz miala wprawe w pilnowaniu malucha :) tyle roznych rzeczy beda chcieli próbować ;) sadzanie na sile bo przecież ma pol roku a sam nie siada a prowadzaj go za raczki bo juz przy meblach chodzi. Moi rodzice mieli teorie: jak nie będziesz go za rece prowadzac to slad on ma wiedzieć jal sie chodzi, nigdy nie zacznie ;)

Hahaha właśnie mi przypomniałaś moja teściowa, która mówi do mnie: „ ale jeszcze się namęczysz ja za raczki będziesz prowadziła Julka” , bo i oburzyła się, jak jej zwróciłam uwagę, ze dzieci nie wolno za ręce prowadzac. No byli tedy teściowie na mnie wściekli:))))

W ramach prezentu ślubnego razem z mężem kupiliśmy sobie ekspres do kawy I powiem szczerze że już zaoszczedzilam na tym fortunę w stosunku do kupowania kawy z kawiarni [emoji23]
My sporadycznie pijemy kawę. Rodzice maja ekspres wiec u nich pije zazwyczaj kawe jak juz mam chęć. Dzisiaj jednak bedzie kawiarnia albo cos pokombinuje w domu z zaparzacza plus spienione mleko :)

W ramach prezentu ślubnego razem z mężem kupiliśmy sobie ekspres do kawy I powiem szczerze że już zaoszczedzilam na tym fortunę w stosunku do kupowania kawy z kawiarni [emoji23]
Tez wlasnie myślę teraz nad ekspresem. W listopadzie kupilam juz robota planetarnego ale ekspres tez mi się marzy [emoji847]

reklama
Oj wiem :p ale jednak surowa rybka to surowa rybka [emoji226]

Ja reaguje na wszystkie wachania ciśnienia bólem głowy. Próbuje zawsze zacząć od wypicia kawy :) odkąd jestem w ciąży jeszcze nie brałam przeciwbólowych tabletek - na szczęście !

Wiem wiem :) nie zrezygnowałam z sushi w wersji vege i pieczonej :) ale jednak surowej rybki brakuje i tu jest ból :p

Ja robiłam z tego przepisu
Link do: Tatar z suszonych pomidorów i grillowanej cukinii

Wyglada pysznie :)))

Do góry