Malinowa123
Fanka BB :)
Kurde dziewczyny czy to mozliwe zeby az tak sie pocic zeby miec mokre znaczy wilgotne leginsy? No wydaje mi sie ze to troche za mocno by bylo...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mnie dzisiaj tez nerwy zzarly, bo nienawidze bezmyslnych rodzicow, ktorzy nie potrafia swoich dzieci upilnowac [emoji35]. I jeszcze uwazaja, ze skoro ich dziecko straszy moje, to ja powinnam to moje wziac i zabrac... ech, gdyby nie to, ze jestem w ciazy i mialam z tylu glowy, ze moge dostac w brzuch to chyba bym sie bila, tak mnie baba wpieniła [emoji39]
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Usiadlam na kolanach dla meza to az poczul ze mam mokre gacie i kazal mi zejść i sie zaczelam az zastanawiac kurcze bo to nie do wiaryMalinowa ja dziś się tak poce że w pachwinach mam mokre gacie[emoji27] u mnie pogoda dzisiaj fatalna, duszno i parno, pot się po tyłku leje
Ech tragedia skurcze cały czas takie same ale jeszcze nie straciłam nadziei. Mąż był na chwilę, pytał czy ma zostać w domu ale powiedziałam że do puki nie chodzę po ścianach ani wody nie odchodzą nigdzie nie jadę. Myślę że do wieczora wszystko się uspokoi.Majka i co? Coś się rozkręca czy jednak tylko straszy?
Mnie też jakieś skurcze łapią, pozazdroscilam Ci [emoji12] trochę boli ale też myślę że to przejdzieEch tragedia skurcze cały czas takie same ale jeszcze nie straciłam nadziei. Mąż był na chwilę, pytał czy ma zostać w domu ale powiedziałam że do puki nie chodzę po ścianach ani wody nie odchodzą nigdzie nie jadę. Myślę że do wieczora wszystko się uspokoi.
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom