Dzidzia musiała inaczej sie ułożyć.leże sobie ,leże w koncu dotykam brzucha a on taki miękki jak poduszka , pierwszy raz odkąd pamiętam
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzidzia musiała inaczej sie ułożyć.leże sobie ,leże w koncu dotykam brzucha a on taki miękki jak poduszka , pierwszy raz odkąd pamiętam
To jak masz się martwić to pojedź na IP, ale przyznam, że ja pod koniec też ciagle tam mokro miałamKurde dziewczyny czy to mozliwe zeby az tak sie pocic zeby miec mokre znaczy wilgotne leginsy? No wydaje mi sie ze to troche za mocno by bylo...
Ha chciałabyś! Ja też tak chciałam i biedna dopiero dziś czuję, że "odespałam" poród, bo byczyłyśmy się z Tosią w łóżku do...8! [emoji6]Ale Młoda miała w nocy ładne dwa trzygodzinne spania, co mi wystarczyło by zebrać siły (chyba bardziej psychicznie) na ten monotonny dzień w szpitalu...Powiem wam tak... spadajcie z tymi swoimi skurczami, odchodzacymi wodami i czopami [emoji12] [emoji12] [emoji12]
A tak na serio to zazdroszcze Wam przeogromnie bo dzis mielibysmy idealny dzien na rodzenie oboje sie wyspalismy, wylezelismy, mieszkanie sprzatniete wracamy z obiadu u tesciowej i wieczorem moglabym zaczac rodzic
Tak ja tez tak czuje heh [emoji16] a u mnie nic sie nie zadzieje wiecej i jutro pojde na umowia wizyte chociaz zdaniem lekarza mialam do niej nie dotrwac w 2 paku [emoji2]Majka coś czuję,że wieczorkiem napiszesz- "dziewczyny rodzę"
jesli cos cie bd niepokoiło to jedz na IP do Wojewodzkiego (wiem troche daleko) ale tam pytają czy chcesz zostać czy wolisz wrocić do domuMrowka nie pojade na IP bo zostawia mnie na patologii bo u mnie w szpitalu tak robia a teraz narazie mam sucho wiec nie sadze jednak zeby to byly wody [emoji23] po prostu pewnie bylo za cieplo i sie spocilam na tylku haha [emoji16]
Dobrze wiedziec dziękuję [emoji1]jesli cos cie bd niepokoiło to jedz na IP do Wojewodzkiego (wiem troche daleko) ale tam pytają czy chcesz zostać czy wolisz wrocić do domu