reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

1496574909-aaaaaa.jpeg

O tu synka rodzilam:)) Mialam przygaszone światło i warunki naprawdę super, ale opieka wtedy do bani. Chyba na taką zamianę niedowiadczoną trafiłam.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
O ja [emoji7]

Ja rodziłam w strasznych warunkach... lozko kilkudziesięcio -letnie, materac sie rozjeżdżał i leżałam w te dziurze bo miałam stały zapis ktg [emoji33]serio nic dziwnego, że nie urodziłam sama... teraz szpital po remoncie, warunki lepsze, a i łazienki w każdej sali (wczesniej jedna na oddział [emoji33])

74703e3kkwoaumma.png

reklama
Malinowa na kiedy masz termin? Oby Ci się ruszyło:)) Ostatnio jak mi zaczął czop odchodzić to sprawa się zamknęła w ciągu 3 dni;) Ale było po terminie:( Teraz zaczął w zeszłym tygodniu a potem się zatrzymało i doopa blada.

Fajnie macie z tymi poloznymi, ja idę na żywioł, mam nadzieję że trafię na kogoś fajnego. Do porodu idę z mezem, nawet nie wiem czy wpusciliby kogoś innego w trakcie porodu. Tu porodówka jest prawie luksusowa;) Wpuszczają przez domofon i panuje taka cisza, że aż przeraża. Są 4 sale dla rodzących i stamtąd nic nie slychac. potem jeszcze 3 sale takie "zapasowe " które mogą szybko przerobić na porodówki. Można wziąć swoją muzyczke i puszczą (mnie by chyba szlag trafił jakby coś w tle leciało) a nawet jest tv i lekarz się smial, że mąż może oglądać ulubiony serial na DVD albo mecz jak akurat bedzie. Chociaż ja naprawdę się zastanawiam czy ktoś z tych "dobrodziejstw" korzysta. Ja rodzilam 15h w takiej ciszyy, że nawet mąż miał zakaz odzywiania się bez sensu[emoji13]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Termin mam na 10 czerwca[emoji16] ale jestem po hamowaniu skurczy w 36 bo mala sie pchala i boje sie przenoszenia chociaż mowie od wtorku mam bole okresowe a od srody wrocily skurcze i teraz ten czop wiec moze cos juz bedzie [emoji5] wg mam ciagle wrazenie ze mi mokro i mam wilgotno miedzy nogami caly czas ale nie wiem w koncu czy to tak sie poce czy to sie sacza wody hehe

Za wszystkie skurczowe trzymam kciuki ja próbuję usilnie przyspieszać domowymi metodami ale i tak jutro szpital

Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom

A ja właśnie wróciłam ze spaceru z psem i tak mnie wkurzył jakiś pajac,że nie wiem czy z tych nierwów nie urodzę:p nienawidzę takich bezmyślnych ludzi,którzy puszczają swoje duże psy(owczarek) bez żadnej smyczy i kagańca a one latają samopas :/ grrrr

A ja właśnie wróciłam ze spaceru z psem i tak mnie wkurzył jakiś pajac,że nie wiem czy z tych nierwów nie urodzę:p nienawidzę takich bezmyślnych ludzi,którzy puszczają swoje duże psy(owczarek) bez żadnej smyczy i kagańca a one latają samopas :/ grrrr
Mnie dzisiaj tez nerwy zzarly, bo nienawidze bezmyslnych rodzicow, ktorzy nie potrafia swoich dzieci upilnowac [emoji35]. I jeszcze uwazaja, ze skoro ich dziecko straszy moje, to ja powinnam to moje wziac i zabrac... ech, gdyby nie to, ze jestem w ciazy i mialam z tylu glowy, ze moge dostac w brzuch to chyba bym sie bila, tak mnie baba wpieniła [emoji39]

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry