Natalia91
Fanka BB :)
To pierwszy czerwcowy Jasiek będzie juz w czwartek [emoji1] trzymam kciuki zeby cisnienie sie unormowaloTrzymam kciuki! Będzie dobrze! Mnie to czeka w czwartek :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To pierwszy czerwcowy Jasiek będzie juz w czwartek [emoji1] trzymam kciuki zeby cisnienie sie unormowaloTrzymam kciuki! Będzie dobrze! Mnie to czeka w czwartek :-)
Trzymam kciuki! Ja mam skurcze ale nic się nie dzieje [emoji26]Odchodzi mi czop [emoji16] bez zadnych wątpliwości wiec jednak cos sie dzieje [emoji4]
My również życzymy zdrowiaMoje dziecko dzis tez z kaszlem wstało ... [emoji35] poprostu uwielbiam to [emoji35] a tyle czasu byl spokój od chorób
Majka trzymam kciuki , Żeby się rozkreciło- już czasWzięłam kąpiel i na chwilę było lepiej a jak wyszłam to skurcze przyspieszyły ale są krótkie. Miałam do teściowej jechać po dzieci i na urodziny ale nie wiem czy dam radę się ubrać co dopiero gdzieś jechać.
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Wariatka . Wieczorem to ja chcę zdjęcie twojej córeczki [emoji7]. Pozytywne myślenie !!Eeeeeee tam na cierpię się do wieczora i przejdzie [emoji21]
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom