reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Trzymam kciuki! Będzie dobrze! Mnie to czeka w czwartek :-)
To pierwszy czerwcowy Jasiek będzie juz w czwartek [emoji1] trzymam kciuki zeby cisnienie sie unormowalo

f2w3rjjg28c3of9g.png

reklama
Malinowa na kiedy masz termin? Oby Ci się ruszyło:)) Ostatnio jak mi zaczął czop odchodzić to sprawa się zamknęła w ciągu 3 dni;) Ale było po terminie:( Teraz zaczął w zeszłym tygodniu a potem się zatrzymało i doopa blada.

Fajnie macie z tymi poloznymi, ja idę na żywioł, mam nadzieję że trafię na kogoś fajnego. Do porodu idę z mezem, nawet nie wiem czy wpusciliby kogoś innego w trakcie porodu. Tu porodówka jest prawie luksusowa;) Wpuszczają przez domofon i panuje taka cisza, że aż przeraża. Są 4 sale dla rodzących i stamtąd nic nie slychac. potem jeszcze 3 sale takie "zapasowe " które mogą szybko przerobić na porodówki. Można wziąć swoją muzyczke i puszczą (mnie by chyba szlag trafił jakby coś w tle leciało) a nawet jest tv i lekarz się smial, że mąż może oglądać ulubiony serial na DVD albo mecz jak akurat bedzie. Chociaż ja naprawdę się zastanawiam czy ktoś z tych "dobrodziejstw" korzysta. Ja rodzilam 15h w takiej ciszyy, że nawet mąż miał zakaz odzywiania się bez sensu[emoji13]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Moje dziecko dzis tez z kaszlem wstało ... [emoji35] poprostu uwielbiam to [emoji35] a tyle czasu byl spokój od chorób

5djylbetecfse5n6.png
My również życzymy zdrowia :)
Wzięłam kąpiel i na chwilę było lepiej a jak wyszłam to skurcze przyspieszyły ale są krótkie. Miałam do teściowej jechać po dzieci i na urodziny ale nie wiem czy dam radę się ubrać co dopiero gdzieś jechać.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Majka trzymam kciuki , Żeby się rozkreciło- już czas :)

3jgxskjox8hy3b2y.png

reklama
Do góry