reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Ja dzis darowalam nawet mycie podlogi [emoji33] ale maz juz konczy prace, wraca do domu, ogarniamy sie i idziemy spacerkiem - mam nadzieje ze dojde ;) - na randke [emoji7] [emoji7] [emoji7]

w57v9jcgnqknki9s.png

gannlbet1trgqk1m.png

reklama
Z jednej strony fajnie tak miec dokladna date i wiedziec kiedy powita sie maluszka [emoji4]. Z drugiej chyba wiekszy stres.

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Mnie akurat kwestia bólu i cc nie stresuje tak jak myśl czy sobie poradzę jako matka oraz czy còreczka będzie zdrowa. W tym momencie czuję zarówno radość jak i poddenerwowanie.Jestem przybajmniej spokojna ze wszystko załatwiłam przed i udało sie donosić do bezpiecznego terminu:)

Mnie akurat kwestia bólu i cc nie stresuje tak jak myśl czy sobie poradzę jako matka oraz czy còreczka będzie zdrowa. W tym momencie czuję zarówno radość jak i poddenerwowanie.Jestem przybajmniej spokojna ze wszystko załatwiłam przed i udało sie donosić do bezpiecznego terminu:)

Ja mam dokladnie tak samo. Bolu sie nie boje- jakos to bedzie:) zreszta to tylko jeden dzien w zyciu, mozna pocierpiec, jeszcze jak finalem tych cierpien ma byc przyjscie na swiat naszej coreczki :)) ale tak jak Ty, martwie sie tym jak sobie poradze i zeby byla zdrowa! Zreszta najbardziej tym zeby byla zdrowa, a z reszta sobie damy rade ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny a powiedzcie mi czy u którejś gin bierze pod uwagę datę z USG i jak tak to z którego...ja ciągle brudzę na brązowo, dziś umyłam okna w poniedziałek szpital i tak się zastanawiam czy ja idę t na kontrolę czy gin przejęła się datą z USG...kurna to czekanie jest straszne, często płacze bo dzieci muszę zostawić...dobrze że jest działka to leże na słonku

Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom

ja na ostatnim usg mam termin na 20 czerwca , na pierwszym był na 25,kolejne dwa to termin na 23 ,a z om wychodzi mi 25 .Moj lekarz powiedzial ze bedzie sie suherował ostatnim terminem z usg tj20 czerwca
ckaidqk3b3f86lfe.png

Dobra wracam z ktg ;) w końcu trafiłam na lekarza,który mnie wysłuchał i powiedział,że przy takich cyklach jak moje(długie,nieregularne) w ogóle nie bierze się pod uwagę terminu z om-chwała mu ;)!! Także spokojnie czekamy,tylko w pon muszę jeszcze na badanie podjechać,żeby mi zwolnienie dali. Niestety usg nie zrobił,ale skurczy brak,szyjka 2,5cm zamknięta i cisza ;)

Dziewczyny a powiedzcie mi czy u którejś gin bierze pod uwagę datę z USG i jak tak to z którego...ja ciągle brudzę na brązowo, dziś umyłam okna w poniedziałek szpital i tak się zastanawiam czy ja idę t na kontrolę czy gin przejęła się datą z USG...kurna to czekanie jest straszne, często płacze bo dzieci muszę zostawić...dobrze że jest działka to leże na słonku

Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom

Tak, ja mam termin porodu wyznaczony z I usg, 3 dni pózniej niż ten z om
Z om dzisiaj mam równo 38tydzień, z usg 37+5

74703e3kkwoaumma.png

reklama
Do góry