reklama
Tak, u mnie jest pewne, że owulacja się opóźniła (nieregularne cykle). Termin porodu mam więc wyliczony na podstawie owulacji, czyli pierwszego usg a terminu z OM nikt nie bierze w ogole pod uwagęDziewczyny a powiedzcie mi czy u którejś gin bierze pod uwagę datę z USG i jak tak to z którego...ja ciągle brudzę na brązowo, dziś umyłam okna w poniedziałek szpital i tak się zastanawiam czy ja idę t na kontrolę czy gin przejęła się datą z USG...kurna to czekanie jest straszne, często płacze bo dzieci muszę zostawić...dobrze że jest działka to leże na słonku
Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom
efta22
Fanka BB :)
Ja mam z OM a z USG nie mam w ogóle,ale chyba przez to,że miałam regularne cykle i nawet gin nie patrzył jaki byłby termin z USG.
Tyle,że w zaczętym 10tc USG pokazało skończony 9 tydzień + 0 dni więc ewentualnie mogłabym kilka dni przenosić tak jak moja mama mnie
Tyle,że w zaczętym 10tc USG pokazało skończony 9 tydzień + 0 dni więc ewentualnie mogłabym kilka dni przenosić tak jak moja mama mnie
Arya88
Ja mam z OM a z USG nie mam w ogóle,ale chyba przez to,że miałam regularne cykle i nawet gin nie patrzył jaki byłby termin z USG.
Ale 9+0 to koniec 9 i początek 10 wlasnie hehe
Zając Czerwcowy
My z mezem wlasnie ogladalismy Kossakowskiego na sali porodowej... podpial sie pod ,,skurcze" doszedl do 8 i odpadl... [emoji12]
Sylwkaka
A my mamy 10 wytrzymaćMy z mezem wlasnie ogladalismy Kossakowskiego na sali porodowej... podpial sie pod ,,skurcze" doszedl do 8 i odpadl... [emoji12]
Mamy te moc i kto powiedział ze kobiety to słaba płeć.
Sasankaa
Też to oglądałam, ale przelaczylam w połowie bo aż mi się przypomniało jak to w ciul boli [emoji23][emoji23][emoji23]My z mezem wlasnie ogladalismy Kossakowskiego na sali porodowej... podpial sie pod ,,skurcze" doszedl do 8 i odpadl... [emoji12]
Zając Czerwcowy
Jestem masohistka bo ogladalam ale ja tego bolu jeszcze nie znam[emoji23] [emoji23] [emoji23]Też to oglądałam, ale przelaczylam w połowie bo aż mi się przypomniało jak to w ciul boli [emoji23][emoji23][emoji23]
reklama
efta22
Tak,ale ja już miałam 9+kilka dni dlatego piszę,że ewentualny termin z USG byłby o kilka dni późniejAle 9+0 to koniec 9 i początek 10 wlasnie hehe
Też to oglądałam. Jeszcze dwóch Holendrów robiło sobie taki test i jeden nie wytrzymałMy z mezem wlasnie ogladalismy Kossakowskiego na sali porodowej... podpial sie pod ,,skurcze" doszedl do 8 i odpadl... [emoji12]