reklama
Malinowa123
Fanka BB :)
Dzien dobry [emoji16] nocka przespana z 2 budzeniami przez bol brzucha a rano myslam ze padne tak bolalo... wczoraj przez caly dzien skurcze i cieply prysznic nie pomogl ale narazie dzis mam spokój wiec jeszcze pospie sobie [emoji3]
Seite
Ja zasnęłam wczoraj przed 21, a później w nocy się obudziłam i nie mogłam zasnąć. Bolał mnie brzuch i było mi niedobrze. Jeszcze złapały mnie jakieś hormony i się popłakałam, że rady już nie daję... A jak zasnęłam to moja młodsza córka się obudziła z płaczem i znowu nie mogłam zasnąć. Nie mam na nic siły, a termin dopiero na 18, a znając mnie to jeszcze przenoszę...
Ja też wstaje min 1x w nocy niezależnie czy duzo czy mało wypiję.Już tak tęsknię za powrotem do normalności głownie jeśli chodzi o pęcherz bo gdzie się nie ruszę to musi być wc w zasięgu ręki.Nawet juz brzuszek mi tak nie przeszkadza jak ten mój pęcherz.
efta22
Ja standardowo ze 3 razy na siku,ale dużo piję to i dużo siku idzie
dzisiaj miałam okropny sen wczoraj słyszałam w ciąży z zaskoczenia,że dziewczyna urodziła dziecko które prawdopodobnie miało downa bo oczy były niżej niż linia uszu i śniło mi się ,że urodziłam synka ,który miał dziwne oczy niżej niż uszy i gryzł jak dziki kot(u mojej babci ukocił się kotek ,który właśnie jest dziki). Masakra,nie chce takich snów.
Kiedyś miałam sen,że moje dziecko miało takie kręcone włoski,tak się śmiało głośno i nie miało kilku zębów. Takie sny chcę mieć,ale teraz to już żeby dziecko nie było snem tylko leżało obok
Wypakowanym dziewczynom szczerze gratuluję i już zazdroszczę kolejnym
Wczoraj musieliśmy zawieźć siostrę o 22.00 do lekarza na pogotowiu i poszliśmy zobaczyć blok porodowy. Tak tam było spokojnie jakby nikogo nie było,zero rozmów,zero płaczu dzieci,no żywego ducha nie było. Tak chcę jak będę leżeć po porodzie
dzisiaj miałam okropny sen wczoraj słyszałam w ciąży z zaskoczenia,że dziewczyna urodziła dziecko które prawdopodobnie miało downa bo oczy były niżej niż linia uszu i śniło mi się ,że urodziłam synka ,który miał dziwne oczy niżej niż uszy i gryzł jak dziki kot(u mojej babci ukocił się kotek ,który właśnie jest dziki). Masakra,nie chce takich snów.
Kiedyś miałam sen,że moje dziecko miało takie kręcone włoski,tak się śmiało głośno i nie miało kilku zębów. Takie sny chcę mieć,ale teraz to już żeby dziecko nie było snem tylko leżało obok
Wypakowanym dziewczynom szczerze gratuluję i już zazdroszczę kolejnym
Wczoraj musieliśmy zawieźć siostrę o 22.00 do lekarza na pogotowiu i poszliśmy zobaczyć blok porodowy. Tak tam było spokojnie jakby nikogo nie było,zero rozmów,zero płaczu dzieci,no żywego ducha nie było. Tak chcę jak będę leżeć po porodzie
U
użytkownik 16
Gość
reklama