reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

No ja tez bym wolala zeby mały po skonczonym 38 tygodniu sie urodzil to juz naprawde nie dlugo a przynajmniej jest donoszony jak sie nalezy u mlodejmamy to jednak cisnienie zadecydowalo i tak bylo dla maluszka najlepiej zeby juz przyszedl na swiat teraz chwilkę go wspomoga i bedzie wszystko dobrze [emoji5]

f2w3rjjg28c3of9g.png

reklama
A co do tego sexu to my juz zaczęliśmy delikatnie i spokojnie rybcia to tak hop siup nie działa na ostatniej wizycie juz po seksach z mezem ani nic sie nie ruszylo z szyjka zero rozwarcia i wiekszego skrocenia [emoji6]

f2w3rjjg28c3of9g.png

Chyba te noce męczą już każdą z nas , tak żle i tak niedobrze . Mój mąż mi dzisiaj nakazał rodzić po 16-tym jak wróci z delegacji- hahaha dobrze się mówi ;)

Dzisiaj ostatnie wyniki ,morf.i mocz i gbs .

Dzień dobry.

Ja dzisiaj zasnęłam koło 1, po 3 już pobudka na siku... do tego jak się napięłam by wstac poczułam mokrą wydzielinę z pochwy - ale na szczęście to zwykły śluz był - ale aż mi się słabo zrobiło.
Teraz szykuję się do drogi, proszę bardzo o kciuki, będą już wyniki tych badań wszystkich synka i decyzja co dalej robimy (jaka terapia, jaka diagnoza, czy konieczne inne badania itd.)

Mnie z kolei spojenie gorzej dokucza znowu, może przez tego ortopedę, bo jednak pouciskał je trochę [emoji33]
ale wiadomo, zbadać musiał

No, ale dziewczyny uwaga uwaga - oficjalnie mamy czerwiec więc kolejne bobasy już w odpowiednim miesiącu się urodzą [emoji12]

74703e3kkwoaumma.png

Dzień dobry.

Ja dzisiaj zasnęłam koło 1, po 3 już pobudka na siku... do tego jak się napięłam by wstac poczułam mokrą wydzielinę z pochwy - ale na szczęście to zwykły śluz był - ale aż mi się słabo zrobiło.
Teraz szykuję się do drogi, proszę bardzo o kciuki, będą już wyniki tych badań wszystkich synka i decyzja co dalej robimy (jaka terapia, jaka diagnoza, czy konieczne inne badania itd.)

Mnie z kolei spojenie gorzej dokucza znowu, może przez tego ortopedę, bo jednak pouciskał je trochę [emoji33]

No, ale dziewczyny uwaga uwaga - oficjalnie mamy czerwiec więc kolejne bobasy już w odpowiednim miesiącu się urodzą [emoji12]

74703e3kkwoaumma.png
Trzymam kciuki i dawaj znać jak tam podróż i wyniki synka.

U mnie też dużo wydzieliny z rana zawsze jest.

Dzień dobry.

74703e3kkwoaumma.png

Trzymam łapki :) Będzie dobrze :)

Ja mam non stop mokro jakbym popuszczała :p

reklama
Witam z rana,
Jak do tej pory mam przespane 5 godzinek i to jest mój mały rekord prawie ciągłego snu :p Zaraz zrobię sobie herbatkę i dalej w kimonko , oczywiście jak się da.
Brzuch mi twardnieje coraz częściej, ale póki co niej mała siedzi sobie w brzuszku jeszcze z jakieś dwa tygodnie i będzie dobrze:)

Do góry