reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Jagoda noo i to jest dobra wiadomość [emoji3]

7v8rikgno1ck7egs.png

Dziewczyny, czy Wasze maluchy też się zrobiły bardziej ruchliwe .No mój to chce normalnie wyskoczyć przez brzuch .Myślałam,że jak ma mniej miejsca w brzuchu to się te ruchy uciszą delikatnie, a tu na odwrót- szaleństwo po prostu ;)

Dziewczyny, czy Wasze maluchy też się zrobiły bardziej ruchliwe .No mój to chce normalnie wyskoczyć przez brzuch .Myślałam,że jak ma mniej miejsca w brzuchu to się te ruchy uciszą delikatnie, a tu na odwrót- szaleństwo po prostu ;)
Hehe mnie to od kilku dni co raz kluje w szyjke albo drapie bo takie uczucie chociaz niby nisko glowka jest w kanale... a co do ruchow to fakt ostatnio jakos bardziej ruchliwa

U mnie raz jest dluga cisza a czasem tak się wierci że zaczynam myśleć że to już ten dzień:) Nie wiem od czego to zależy..

hej :)u nas dziś w miarę spokojna noc,tylko 3spacerki do lazienki :) rano wstalam i do laboratorium na pobranie krwi ,boję się wyników a przyjdą mi na emaila ok15-16 :>
jak narzekalam ze mii gorąco tak dziś marudze ze jest tak zimno :(
Piotruś z okazji Dnia Dziecka zrobił sobie w brzuchu jakaś dyskoteke ,od rana szaleje , cały brzuch faluje :)
aa no i kupilam dzis sb dwie pary spodni nowe z metkami z Zary za 3dyszki u mojej ukochanej pani Iwonki :D bd miala motywacje zeby schudnać po ciazy :p
ckaidqk3b3f86lfe.png

reklama
Chcialam oderwać myśli od dzisiejszej wizyty trochę i wzielam się za szycie maskotki dla znajomej. No i co? Kalafior zamiast mózgu... podsadzilam palucha pod igłę i takie kuku sobie zrobiłam ze od razu o wizycie zapomnialam [emoji30]

Pochwal sie maskotką :)
ja wczoraj przeszywalam sobie firanki do pokoju. ;) a juz dawnoo nie wyciagalam maszyny.

5djylbetecfse5n6.png

Do góry